menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Xbox 360 - Flash Drive

Reply

Thread Tools
Old 1. júla 2008, 04:07
Nový člen skupiny

Zdravím všetkých, som bol čítania na webe o použitie USB FlashDrive na zaťažení tak na 360, teda hudbu, fotografie a videá divx, atď, aj pre hru ukladá, nie sú uložené hry, ale ty z webu, to viete, ako sa swapový celej veci a ak sa im z chatu vo Veľkej Británii? a je potrebné hru uložte pre GTA IV, náhodnom vymazaný môj jeden.

Vďaka Lawrie x
Old 22. júl 2008, 10:31
Darcu Skupina

Nemôžete to urobiť. Môžete prúd z Memory Stick - ale nemôžete skutočne uložiť ho na Xbox HD z Memory Stick.

Nikto by sa do ich 64 mb Memory Stick inak, by mohli dostať 4gigabajt USB za rovnakú cenu,

MS sú chamtivých rád, že ďalší príklad, ako sa budete musieť používať svoj bezdrôtový adaptér, ktorý cenu 80 libier (keď to bolo prvýkrát von, ešte teraz 55) čiastočne costinbg toľko, pretože ich chamtivých, a čiastočne preto, že v namačkány 802.11 bg a , aj keď 90% užívateľov sú na xbox ag rýchlosť ... mi v cene: @
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.