по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Xbox 360 Твърд диск въпроси

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 юни 2009, 17:44
Новите държави Група

Default Xbox 360 Твърд диск въпроси

Добре ли е купува aracde 360 за Коледа, така му просто основния пакет Имам закупени по-късно, включително 20Gb hadd за нея

Сега всичко е наред до intil наскоро, когато той ще откаже да играе forza 2 бутона на захранването ще мигам бързо и всичко това ще кажа е отворен тава

Мислех, че нищо от нея и се опита GTA4 която играе така си мислех, че е лоша диска, така купи друго копие на forza Motorsport, който се инсталира на твърдия диск и съща случило.

Сега 2 от 3 игри са като тази на моята система, освен ако не издърпайте твърди изгони.

Os този твърд диск проблем или DVD лазерни въпрос?
Old 28 юни 2009 г., 05:21
Номер на групата

Опитайте клиринг си кеш първи, въпреки че само отрицателен аспект да освободят кеш е, че всички актуализации на играта също са изчистени, и трябва да бъде изтеглена отново следващия път, когато се играе играта, но това решава проблема за мен играя тази игра,
информация за това как да го направя тук

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 28 юни 2009 г., 06:09
Номер на групата

Ами да бъде честен бих вземат конзолата там, където сте имали го да го замества, а след това опитайте отново, защото това му звучи като една конзола / прочети грешка .. след това и тя все още не работи тогава му на твърдия диск.
Old 17 август 2009 г., 09:35
Член Група

На колко години е 360? Били ли сте опитвали вървят от диска само (деинсталиране от HDD?)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? nightstar Процесори, дънни платки & RAM 4 9-ти ноември 2009 10:30
Комплекс Проблеми с разследването на XBox 4D (Fordy (Форд) Оли В мрежа, модеми & VoIP 7 20 март 2009 13:06
Първи Xbox 360, игри и памет / твърд диск Ми z28 PC & конзолата Gaming 1 1-во Dec 2008 08:31
Твърд диск, свързани обувка въпроси. damnwall Общи Хардуер Чат 1 3 Feb 2008 13:11
Твърд диск въпроси. Elkay Дискове & сменяемите носители 8 23rd Юни 2007 12:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc