![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ли е купува aracde 360 за Коледа, така му просто основния пакет Имам закупени по-късно, включително 20Gb hadd за нея Сега всичко е наред до intil наскоро, когато той ще откаже да играе forza 2 бутона на захранването ще мигам бързо и всичко това ще кажа е отворен тава Мислех, че нищо от нея и се опита GTA4 която играе така си мислех, че е лоша диска, така купи друго копие на forza Motorsport, който се инсталира на твърдия диск и съща случило. Сега 2 от 3 игри са като тази на моята система, освен ако не издърпайте твърди изгони. Os този твърд диск проблем или DVD лазерни въпрос? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте клиринг си кеш първи, въпреки че само отрицателен аспект да освободят кеш е, че всички актуализации на играта също са изчистени, и трябва да бъде изтеглена отново следващия път, когато се играе играта, но това решава проблема за мен играя тази игра, информация за това как да го направя тук
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ами да бъде честен бих вземат конзолата там, където сте имали го да го замества, а след това опитайте отново, защото това му звучи като една конзола / прочети грешка .. след това и тя все още не работи тогава му на твърдия диск. |
|
| |||
| |||
| На колко години е 360? Били ли сте опитвали вървят от диска само (деинсталиране от HDD?) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Комплекс Проблеми с разследването на XBox | 4D (Fordy (Форд) Оли | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 20 март 2009 13:06 |
| Първи Xbox 360, игри и памет / твърд диск | Ми z28 | PC & конзолата Gaming | 1 | 1-во Dec 2008 08:31 |
| Твърд диск, свързани обувка въпроси. | damnwall | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 Feb 2008 13:11 |
| Твърд диск въпроси. | Elkay | Дискове & сменяемите носители | 8 | 23rd Юни 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |