![]() |
|
| |||
| |||
| Ok μου το αγόρασε ένας aracde 360 για τα Χριστούγεννα, ώστε μόνο το βασικό πακέτο που αγόρασε περισσότερο αργότερα συμπεριλαμβανομένης 20GB hadd για Τώρα όλα έχουν πρόστιμο μέχρι intil πρόσφατα πότε θα αρνηθεί να παίξει Forza 2 το κουμπί θα αναβοσβήνει γρήγορα και το μόνο που θα πω είναι ανοικτή δίσκο Νόμιζα ότι δεν του και προσπάθησε GTA4 που έπαιξε τόσο Νόμιζα ότι ένας κακός δίσκος, λοιπόν αγόρασε ένα άλλο αντίγραφο του Forza Motorsport το οποίο είναι εγκατεστημένο στο σκληρό δίσκο και το ίδιο συνέβη. Τώρα 2 από τα 3 παιχνίδια είναι σαν αυτό για το σύστημά μου αν δεν το σκληρό δίσκο τραβήξτε έξω. Os αυτό το θέμα ένα σκληρό δίσκο ή ένα DVD με λέιζερ το θέμα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε συμψηφισμού καθορίζονται cache πρώτη σας αν το μόνο αρνητικό σημείο για την εκκαθάριση της μνήμης cache είναι ότι όλα τα παιχνίδι ενημερώσεις είναι επίσης εκκαθαριστεί και θα πρέπει να κατεβάσει και πάλι την επόμενη φορά που θα παίξει το παιχνίδι αλλά αυτό επιλυθεί το πρόβλημα για μένα παίζει αυτό το παιχνίδι, λεπτομέρειες για το πώς να το κάνουμε εδώ
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν για να είμαστε ειλικρινείς, θα λάβουν την κονσόλα σας ή στην περίπτωση που είχε από το αποκτήσουν και να αντικατασταθεί στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά, επειδή αυτό ακούγεται σαν την κονσόλα / διαβάσει λάθος .. μετά από αυτό και εξακολουθεί να μην λειτουργεί μετά την το σκληρό δίσκο. |
|
| |||
| |||
| Πόσο χρονών είναι το 360; Έχετε δοκιμάσει τη λειτουργία του από το δίσκο μόνο (απεγκατάσταση από τον HDD;) |