manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Xbox 360 hard disk pitanja

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 17:44
Novi član grupe

Default Xbox 360 hard disk pitanja

Ok mi je kupio jedan aracde 360 za Božić tako svojim samo osnovni paket sam kupio više kasnije uključujući 20Gb hadd za nju

Sada je sve u redu do nedavno kad intil bi to odbijaju igrati Forza 2 Power gumb migati bi se brzo i svi kažu da bi se otvoriti ladicu

Mislio sam da ništa od toga i pokušao GTA4 koji su igrali pa sam mislio da je riječ o lošem disk, pa kupila drugu kopiju Forza Motorsport koja je instalirana na hard disk, a isto se dogodilo.

Sada 2 od 3 igre kao što je ovaj na moj sistem, osim ako sam povući hard drive out.

Os ovo pitanje hard disk ili DVD laser pitanje?
Old 28. lipnja 2009, 05:21
Donatorska Grupa

Pokušajte čistinu svoj cache prvi iako je samo negativan aspekt na čistini cache je da sve igre se također ažurira briąe i moraju biti preuzete opet sljedeći put kada se igrati, ali to riješio problem za mene igrajući ovu igru,
pojedinosti o tome kako to učiniti ovdje

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 28. lipnja 2009, 06:09
Donatorska Grupa

Pa da budem iskren ja bih uzeti konzolu nazad gdje ste imali od preuzmite ga zamjenjuje i tada pokušajte ponovo jer ovo zvuči poput svojih konzola / read error .. poslije toga i to još uvijek ne radi, onda njegova tvrdog diska.
Old 17 kol 2009, 09:35
Member Group

Koliko je star ovaj 360? Jeste li pokušao trčanje Internet from disk samo (deinstalirali s HDD?)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? nightstar CPU, Matične ploče i RAM 4 9. studeni 2009 10:30
Kompleksnih pitanja s IP na Xbox 4D (Fordy (Ford) Ollie Networking, Modemi & VoIP 7 20. ožujak 2009 13:06
Getting Xbox 360, igre memorije i / hard disk moj z28 PC & konzole Igre 1 1. prosinac 2008 08:31
Hard disk boot povezanih pitanja. damnwall General Hardware Chat 1 3. veljača 2008 13:11
Hard disk pitanja. Elkay Drives & Izmjenjivi mediji 8 23. lipnja 2007 12:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.