![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok mi je kupio jedan aracde 360 za Božić tako svojim samo osnovni paket sam kupio više kasnije uključujući 20Gb hadd za nju Sada je sve u redu do nedavno kad intil bi to odbijaju igrati Forza 2 Power gumb migati bi se brzo i svi kažu da bi se otvoriti ladicu Mislio sam da ništa od toga i pokušao GTA4 koji su igrali pa sam mislio da je riječ o lošem disk, pa kupila drugu kopiju Forza Motorsport koja je instalirana na hard disk, a isto se dogodilo. Sada 2 od 3 igre kao što je ovaj na moj sistem, osim ako sam povući hard drive out. Os ovo pitanje hard disk ili DVD laser pitanje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte čistinu svoj cache prvi iako je samo negativan aspekt na čistini cache je da sve igre se također ažurira briąe i moraju biti preuzete opet sljedeći put kada se igrati, ali to riješio problem za mene igrajući ovu igru, pojedinosti o tome kako to učiniti ovdje
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Pa da budem iskren ja bih uzeti konzolu nazad gdje ste imali od preuzmite ga zamjenjuje i tada pokušajte ponovo jer ovo zvuči poput svojih konzola / read error .. poslije toga i to još uvijek ne radi, onda njegova tvrdog diska. |
|
| |||
| |||
| Koliko je star ovaj 360? Jeste li pokušao trčanje Internet from disk samo (deinstalirali s HDD?) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Kompleksnih pitanja s IP na Xbox | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 20. ožujak 2009 13:06 |
| Getting Xbox 360, igre memorije i / hard disk | moj z28 | PC & konzole Igre | 1 | 1. prosinac 2008 08:31 |
| Hard disk boot povezanih pitanja. | damnwall | General Hardware Chat | 1 | 3. veljača 2008 13:11 |
| Hard disk pitanja. | Elkay | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 23. lipnja 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |