![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok én vettem egy aracde 360 a karácsonyt, így csak az alap csomag már vásárolt többet később többek 20GB Hadd, hogy Most mindent a bírság legfeljebb intil közelmúltban, amikor azt megtagadják játszani forza 2 a Power gombot, majd gyorsan villog és az összes azt mondom nyitott tálca Azt hittem, semmi sem lesz, és megpróbálta GTA4 szerepet játszottak úgyhogy gondoltam, hogy egy rossz lemez, így vettem egy másik példányát forza motorsport, amely telepítve van a merevlemez és ugyanaz történt. Most 2-3-játékokat, mint ez az én-rendszer, ha nem húzza ki a merevlemez. Os e kérdésben a merevlemezen vagy DVD lézer kérdés? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ki a cache-elszámolási első, bár az egyetlen kizáró szempont, hogy az elszámolási cache az, hogy minden játék frissítéseit is törlődnek, és a letöltött újra, amikor legközelebb a játékot, de ezt a problémát oldotta meg játszani ezt a játékot, részleteket, hogyan kell csinálni itt
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nos, hogy őszinte legyek én meg a konzolt vissza, ahol meg is értem, hogy a helyére, majd próbálja meg újra, mert ez úgy hangzik, mint annak a konzolt / olvasási hiba .. után, és még mindig nem működik, akkor annak a merevlemez. |
|
| |||
| |||
| Hány éves a 360? Megpróbáltad már működik ez a lemez csak (uninstall a HDD?) |