![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר הייתי קונה aracde של 360 עבור כל כך את חג המולד רק את החבילה הבסיסית יש לי מאוחר יותר נרכשו עוד כולל 20Gb hadd על זה עכשיו הכל עבר בסדר עד לאחרונה intil כשזה היה לסרב לשחק forza 2 את מתג ההפעלה היה להבהב במהירות וכל זה אומר פתוח מגש חשבתי על זה כלום וניסה GTA4 אשר שיחק אז אני חשבתי שזה קשה דיסק, אז קניתי עוד עותק של forza motorsport אשר מותקנת על הכונן הקשיח ואותו קרה. כעת 2 מתוך 3 משחקים הם אוהבים את זה על המערכת שלי, אלא אם כן אני משוך את הכונן הקשיח החוצה. מערכת הפעלה זו בעיה של כונן קשיח או DVD לייזר הבעיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לנקות את המטמון הראשון למרות היבט שלילי רק כדי לנקות את המטמון הוא משחק שכל העדכונים גם פינה החוצה ו צריך להיות להוריד שוב בפעם הבאה לך לשחק את המשחק אבל זה לפתור את הבעיה בשבילי לשחק במשחק הזה, פרטים על איך לעשות את זה כאן
|
| |||
| |||
| ובכן להיות כנים הייתי לוקחת את קונסולת חזור היכן שהיו לך ממנה לקבל את זה מוחלף ולאחר מכן נסה שוב, כי זה נשמע כאילו את קונסולת א / לקרוא שגיאה .. אחרי זה, וזה עדיין לא עובד אז את הכונן הקשיח. |
|
| |||
| |||
| בן כמה הוא 360? האם ניסית את זה פועל רק מהדיסק (הסרת התקנה של HDD?) |