mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

"Xbox 360" kietąjį diską klausimai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 17:44
Naujas Narys

Default "Xbox 360" kietąjį diską klausimai

Gerai aš nusipirkau aracde 360 už Xmas todėl jos tiesiog pagrindinio paketo turiu pirkti dar vėliau įskaitant 20GB kam nors už tai

Dabar viskas buvo gerai iki intil neseniai, kai ji atsisako žaisti forza 2 Įjungimo mygtukas būtų Blink greitai ir visa tai pasakyti, yra atviras dėklas

Maniau, kad nieko jis ir bandė GTA4 kuris atliko kad aš maniau, kad blogas diskas, Taigi nusipirkau kitą Forza Motorsport egzempliorius, kuris yra įdiegtas į kietąjį diską ir pats atsitiko.

Iš 3 žaidimai panašaus į mano sistemos, jei aš traukti kietąjį diską iš 2 dabar.

Os šio disko išduodant arba DVD lazerio problema?
Old Birželis 28, 2009, 05:21
Donorų grupės

Pabandykite išvalyti iš savo talpyklos, nors pirmasis tik neigiamas aspektas išvalyti talpyklą, kad visas žaidimas atnaujinimai taip pat yra pašalinamas iš jos turi būti iš naujo apkrauta kitą kartą žaisti žaidimą, tačiau tai neišsprendė problemos man žaisti šį žaidimą,
Išsamiau apie tai, kaip tai daryti čia

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Birželis 28, 2009, 06:09
Donorų grupės

Na būti sąžiningiems norėčiau imtis konsolės atgal, kur buvo jai gauti buvo pakeista ir bandykite dar kartą, nes tai, kaip jos konsolės / skaitymo klaida .. garsų po to ir jis vis dar neveikia, tada savo kietajame diske.
Old Rugpjūtis 17, 2009, 09:35
Narys

Kaip sena yra 360? Ar jūs bandė paleisti jį iš disko (tik pašalinti iš HDD?)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? nightstar CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 9 lapkritis 2009 10:30
Sudėtingų klausimų, kurių IP ant Xbox 4D (Fordy (Ford) Ollie Networking, Modems & VoIP 7 Kovas 20, 2009 13:06
Pirmieji "Xbox 360", žaidimų ir atminties / disko Mano z28 PC & konsolės Žaidimai 1 1 gruodis 2008 08:31
Kietojo disko įkrovos susiję klausimai. damnwall General Hardware Chat 1 3 vasaris 2008 13:11
Kietasis diskas klausimus. Elkay Drives & Removable Media 8 Birželis 23, 2007 12:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.