![]() |
|
| |||
| |||
| Ok es biju nopircis aracde 360 par Ziemsvētki tāpēc tās tikai pamata paketi man ir iegādājušies vairāk vēlāk, tostarp 20GB hadd tā Tagad viss ir naudas sods līdz intil nesen, kad tas atsakās spēlēt forza 2 barošanas poga būs blink ātri un visi tā teikt, ir atvērts paplāte Es domāju, ka nekas no tā un mēģināja GTA4 kas spēlēja tāpēc es domāju, ka tā slikti disks, So iegādājās vēl vienu forza motorsport kas ir uzstādīta uz cieto disku un pats noticis. Tagad 2 no 3 spēlēm ir līdzīgs šim manā sistēmā, ja vien I pull hard drive out. Os šī cietā diska izdošanu vai DVD lāzera jautājums? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmēģiniet ieskaitu veic kešatmiņu vispirms gan tikai negatīvs aspekts mijieskaita cache ir tas, ka visu spēli atjauninājumi arī ir noskaidroti, un ir arī lejupielādēt atkal nākamreiz spēlēt spēles, bet problēma atrisināta mani spēlē šo spēli, informācija par to, kā to izdarīt šeit
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nu ja godīgi es būtu konsole atpakaļ, ja tu būtu no saņemtu to aizstāj, un tad mēģināt vēlreiz, jo tas tāpat kā konsole / lasīt kļūda .. skaņas Pēc šīs un tas joprojām nedarbojas, tad tā cietā diska. |
|
| |||
| |||
| Cik vecs ir 360? Vai esat mēģinājuši darboties no diska tikai (atinstalēt no HDD?) |
![]() |
|
| Bookmarks |