![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok byłem kupił jeden aracde 360 do xmas więc tylko jej podstawowego pakietu Mam zakupione więcej później w tym 20GB hadd go Teraz wszystko było dobrze aż intil niedawno, kiedy to odmówić odgrywają Forza 2 przycisk zasilania będzie migać szybko i wszystko byłoby powiedzieć otworzyć zasobnik Myślałem, że nic o tym i próbował GTA4 które odegrały tak Myślałem, że to zły dysk, więc kupił inny egzemplarz Forza Motorsport, który jest zainstalowany na dysku twardym, a tym samym stało. Teraz 2 z 3 gry są tak na moim komputerze, chyba że wysuń dysk twardy obecnie. Os. ten dysk twardy wystawienia lub DVD laser problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyczyść pamięć podręczną w pierwszym chociaż tylko negatywny aspekt rozliczeń cache jest to, że wszystkie gry aktualizacje są wyczyszczone, a także muszą być pobierane ponownie podczas następnego korzystania z gry, ale rozwiązanie problemu dla mnie grać w tę grę, Szczegółowe informacje na temat jak to zrobić tu
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Dobrze być szczery I przybrałoby konsoli gdzie miał go dostać ono zastąpić, a następnie spróbuj ponownie, ponieważ brzmi jak jego konsoli / read error .. po tym i nadal nie działa to na jego dysku twardym. |
|
| |||
| |||
| Ile lat to 360? Czy próbowano to działa tylko z dysku (odinstalować z HDD?) |