![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, am fost cumpărat o aracde 360 de Crăciun atât de ei doar pachetul de bază, am cumpărat mai multe, ulterior, inclusiv o 20Gb hadd pentru el Acum, totul a fost bine până când intil recent că ar refuza să joace Forza 2 Power buton ar clipi rapid şi toate s-ar spune este deschis tava Am crezut că nimic din ea şi a încercat GTA4 care a jucat, aşa că am crezut ca e un disc de rau, asa ca a cumparat-o altă copie a Forza Motorsport pe care este instalat pe hard disc şi acelaşi s-a întâmplat. Acum 2 din 3 jocuri sunt asa de pe sistemul meu cu excepţia cazului în care trag pe hard disc afară. Os această problemă un hard disc sau un DVD cu laser problema? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi compensare în cache-ul, deşi numai primul aspect negativ la goliţi cache-ul este că toate actualizările de joc sunt, de asemenea, şi-au clarificat faptul de a fi descărcat din nou la următoarea dată când veţi juca acest joc, dar acest lucru rezolvat problema pentru mine joaca acest joc, detalii despre cum sa o fac aici
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ei bine să fiu sincer, aş lua consola înapoi în cazul în care aţi avut-o de la a lua it înlocuieşte şi apoi să încercaţi din nou, deoarece aceasta pare ca sa o consolă / citit de eroare .. După aceasta şi ea încă nu funcţionează, atunci sale pe hard disc. |
|
| |||
| |||
| Câţi ani are 360? Aţi încercat de rulare de pe disc numai (dezinstalarea de la HDD?) |
![]() |
|
| Marcaje |