menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Xbox 360 Pevný disk otázky

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 17:44
Nový člen skupiny

Default Xbox 360 Pevný disk otázky

Dobre som kúpil aracde 360 na Vianoce, takže jej len základný balík som kúpila viac neskôr vrátane 20GB niekomu za to

Teraz všetko bola pokuta až intil nedávno, keď by to odmietnuť hrať Forza 2 odpájače by blikať rýchlo a všetci hovoria, že by sa otvoriť zásobník

Myslel som, že nič z toho a snažil GTA4, ktorý hral, tak som myslela, že je špatný disk, tak kúpil ďalšiu kópiu Forza Motorsport, ktorý je nainštalovaný na pevnom disku a rovnaké sa stalo.

Teraz 2 z 3 hier sú napríklad na mojom systéme, ak som vytiahnuť z pevného disku.

Os tento pevný disk vydaní alebo DVD laser problém?
Old 28. júna 2009, 05:21
Darcu Skupina

Skúste zúčtovania svoju prvú cache hoci len negatívny aspekt clearing cache je, že všetky hry sú zmenené aj zbaví a majú byť stiahnuté opäť nabudúce budete hrať hru, ale tento problém vyriešil pre mňa hranie tejto hry
Podrobnosti o tom, ako na to tady

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 28. júna 2009, 06:09
Darcu Skupina

Tak to úprimne bych mať konzolu späť, kde ste mali dostať od nahrádza ho a skúste znova, pretože to znie ako jeho konzoly / read error .. po tomto, a to stále nefunguje potom jeho pevný disk.
Old 17 augusta 2009, 09:35
Člen Skupina

Koľko je 360? Skúšali ste spúšťanie z disku len (odinštalovať z HDD?)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základné dosky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Komplexné Problémy s IP pre XBox 4D (Ford (Ford) Ollie Siete, Modemy & VoIP 7 20. marec 2009 13:06
Prípravné Xbox 360, hry a pamäť / pevný disk moje z28 PC a herné konzoly 1 1. decembra 2008 08:31
Pevný disk boot súvisiacich otázok. damnwall Všeobecné Hardware Chat 1 3. februára 2008 13:11
Pevný disk otázky. Elka Drives & Removable Media 8 23. júna 2007 12:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.