![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre som kúpil aracde 360 na Vianoce, takže jej len základný balík som kúpila viac neskôr vrátane 20GB niekomu za to Teraz všetko bola pokuta až intil nedávno, keď by to odmietnuť hrať Forza 2 odpájače by blikať rýchlo a všetci hovoria, že by sa otvoriť zásobník Myslel som, že nič z toho a snažil GTA4, ktorý hral, tak som myslela, že je špatný disk, tak kúpil ďalšiu kópiu Forza Motorsport, ktorý je nainštalovaný na pevnom disku a rovnaké sa stalo. Teraz 2 z 3 hier sú napríklad na mojom systéme, ak som vytiahnuť z pevného disku. Os tento pevný disk vydaní alebo DVD laser problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste zúčtovania svoju prvú cache hoci len negatívny aspekt clearing cache je, že všetky hry sú zmenené aj zbaví a majú byť stiahnuté opäť nabudúce budete hrať hru, ale tento problém vyriešil pre mňa hranie tejto hry Podrobnosti o tom, ako na to tady
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tak to úprimne bych mať konzolu späť, kde ste mali dostať od nahrádza ho a skúste znova, pretože to znie ako jeho konzoly / read error .. po tomto, a to stále nefunguje potom jeho pevný disk. |
|
| |||
| |||
| Koľko je 360? Skúšali ste spúšťanie z disku len (odinštalovať z HDD?) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Komplexné Problémy s IP pre XBox | 4D (Ford (Ford) Ollie | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 20. marec 2009 13:06 |
| Prípravné Xbox 360, hry a pamäť / pevný disk | moje z28 | PC a herné konzoly | 1 | 1. decembra 2008 08:31 |
| Pevný disk boot súvisiacich otázok. | damnwall | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 3. februára 2008 13:11 |
| Pevný disk otázky. | Elka | Drives & Removable Media | 8 | 23. júna 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |