мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Ксбокс 360 хард диск питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 17:44
Нови члан групе

Default Ксбокс 360 хард диск питања

Ок ми је купио један арацде 360 за Божић тако својим само основни пакет сам купио више касније укључујући 20Гб хадд за њу

Сада је све у реду до недавно кад интил би то одбијају играти Форза 2 Поуер дугме мигати би се брзо и сви кажу да би се отворити фиоке

Мислио сам да ништа од тога и покушао ГТА4 који су играли па сам мислио да је реч о лошем диск, па купила другу копију Форза Моторспорт која је инсталирана на хард диск, а исто се догодило.

Сада 2 од 3 игре као што је овај на мој систем, осим ако сам повући хард дриве оут.

Ос ово питање хард диск или ДВД ласер питање?
Old 28. јуни 2009, 05:21
Донаторска Група

Покушајте чистину свој цацхе први иако је само негативан аспект на чистини цацхе је да све игре се такође ажурира бриа̨е и морају бити преузете опет следећи пут када се играти, али то решио проблем за мене играјући ову игру,
детаље о томе како то да урадите овде

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 28. јуни 2009, 06:09
Донаторска Група

Па да будем искрен ја бих узети конзолу назад где сте имали од преузмите га замењује и тада покушајте поново јер ово звучи попут својих конзола / реад еррор .. после тога и то још увек не ради, онда његова врстог диска.
Old 17 авг 2009, 09:35
Мембер Гроуп

Колико је стар овај 360? Јесте ли покушао трчање то из диск само (деинсталирали са ХДД?)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Комплексних питања са ИП на Ксбокс 4Д (Форды (Форд) Оллие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 20 март 2009 13:06
Геттинг Ксбокс 360, игре меморије и / хард диск мој з28 ПЦ & конзоле Игре 1 1 децембар 2008 08:31
Хард диск боот повезаних питања. дамнуалл Генерал Хардуаре Цхат 1 3 фебруар 2008 13:11
Хард диск питања. Елкаы Дривес & Измјењиви медији 8 23. јуна 2007 12:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц