![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок ми је купио један арацде 360 за Божић тако својим само основни пакет сам купио више касније укључујући 20Гб хадд за њу Сада је све у реду до недавно кад интил би то одбијају играти Форза 2 Поуер дугме мигати би се брзо и сви кажу да би се отворити фиоке Мислио сам да ништа од тога и покушао ГТА4 који су играли па сам мислио да је реч о лошем диск, па купила другу копију Форза Моторспорт која је инсталирана на хард диск, а исто се догодило. Сада 2 од 3 игре као што је овај на мој систем, осим ако сам повући хард дриве оут. Ос ово питање хард диск или ДВД ласер питање? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте чистину свој цацхе први иако је само негативан аспект на чистини цацхе је да све игре се такође ажурира бриа̨е и морају бити преузете опет следећи пут када се играти, али то решио проблем за мене играјући ову игру, детаље о томе како то да урадите овде
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Па да будем искрен ја бих узети конзолу назад где сте имали од преузмите га замењује и тада покушајте поново јер ово звучи попут својих конзола / реад еррор .. после тога и то још увек не ради, онда његова врстог диска. |
|
| |||
| |||
| Колико је стар овај 360? Јесте ли покушао трчање то из диск само (деинсталирали са ХДД?) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Комплексних питања са ИП на Ксбокс | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 20 март 2009 13:06 |
| Геттинг Ксбокс 360, игре меморије и / хард диск | мој з28 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 1 децембар 2008 08:31 |
| Хард диск боот повезаних питања. | дамнуалл | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 3 фебруар 2008 13:11 |
| Хард диск питања. | Елкаы | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 23. јуна 2007 12:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |