![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam ben Xmas için onun sadece temel paket daha sonra bir 20Gb hadd dahil satın aldığınız bir aracde 360 alınmış Şimdi her şey intil yakın zamanda Forza 2 Güç düğmesi çalmak için hızlı bir şekilde yanıp söner ve bütün bu söyleyebilirim tepsisi açık çöp de yukarı edilmiş güzel vardır Bundan hiçbir şey düşündüm ve bu nedenle kötü bir disk düşündüm oynadı gta4 denedim, Yani Forza MOTORSPORT olan sabit diske ve aynı yüklü bir kopyasını aldım oldu. Şimdi 2 sürece ben dışarı sürücü sabit çekme 3 oyunlar böyle benim sistemde olduğunu. Os Bu sabit sürücü sorunu veya bir DVD lazer sorun var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önbelleğinizi ilk temizleme ancak tek olumsuz yönü Önbelleği temizleme deneyin tüm oyun güncellemeleri de dışarı silinir ve bir daha oyun oynamak ama bu benim için bu oyunu oynarken sorun çözüldü sonraki indirilebilir bulunmak, Bunun için ilgili ayrıntılar burada
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Evet arka nereden artık konsol alacak onu yerini almak ve daha sonra tekrar deneyin dürüst olmak gerekirse, bir / okuma hatası .. kendi konsolu gibi sesler bundan sonra ve hala daha sonra kendi sabit sürücü çalışmıyor. |
|
| |||
| |||
| Kaç yaşında 360 nedir? Sen HDD'den (sadece kaldırma diskten çalışan denedi?) Have |