![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok я купила aracde 360 за Xmas тому його тільки базовий пакет я купив понад пізніше кількість 20Gb Хадда за це Тепер все було добре до Intil недавно, коли було б відмовитися від гри Forza 2 кнопки живлення буде блимати швидко і все було б сказати, відкритий лоток Я навіть не думав про це і намагався GTA4 грав так що я подумав, що це погано диску, тому купили ще одну копію Forza Motorsport, яка встановлена на жорсткому диску і те саме сталося. Тепер 2 з 3 ігор, як це на моїй системі, якщо я витягти жорсткий диск з. Os цього питання жорсткий диск або DVD випуск лазерного? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте очистити кеш з перших, хоча тільки негативний аспект, очищення кеша, що всі оновлення ігор також очистили і повинні бути завантажені знову наступного разу ви граєте в ігри, але вирішити цю проблему для мене грати в цю гру, Докладна інформація про те, як це зробити тут
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ну, чесно кажучи я б взяв консоль туди, звідки б вона отримати від його замінити, а потім спробувати знову, тому що це звучить як своєї консолі / помилка читання .. Після цього й досі не працює, то його жорсткому диску. |
|
| |||
| |||
| Скільки років 360? Ви пробували Запуск з диска тільки (видалити з жорсткого диска?) |