![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Една вечер бях използвате слушалките ми говориш за Xbox Live, на следващата сутрин отидох да играят, аз мога да чувам всеки говори, но 1 може да ме чуе ... моя микрофон е влезе чао чао или нещо такова ... имам нов микрофон, не звук .... опитах друг контрольор, няма звук ... би могло да има нещо общо с моята мрежа настройки?!? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не мога нищо да не се записва чрез моя микрофон. | andrewanimation | Мултимедия & Codecs | 7 | 28-ми септември 2009 година 19:25 |
| Моят микрофонът е не записва Всичко. | andrewanimation | Мултимедия & Codecs | 1 | 23-ти август 2009 година 12:43 |
| Имам нужда да си купя един добър 5,1 слушалки с микрофон и | orkutshare | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 25 май 2009 г. 11:25 |
| Микрофон Помощ | omidahomi712 | Мултимедия & Codecs | 3 | 27 май 2008 г. 15:46 |
| Микрофон проблем | Jack06 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 10 | 23rd Jan 2008 16:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |