по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Xbox 360 мрежа Преодоляване Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 май 2009 г., 12:52
Новите държави Група

Здравейте момчета

Im опитва да се свърже ми Xbox wirelessely към интернет, за да използвате Xbox Live. Аз recearched онлайн, за да намери начин около изкупуването на безжичния адаптер за £ 60. начина, по който открих е да се свържете Xbox с лаптоп и имате достъп до него чрез лаптоп wirelessely. В този процес ще трябва да попълни кабелна и безжична връзка заедно. Въпреки това, когато се опитвам да ги моста заедно получавам съобщение за грешка. по-долу е на екрана на инструкциите и examle на някой, на преодоляването на връзки заедно, както и на правото е моят опит със съобщението:

Какво съм аз греша или какво трябва да направя. Знам, че му е възможно да се направи това се опитва да решава трудната ми го LOL

Благодарности

BTW, ако тя помага на това ръководство е за достъп на потребителите, които си е лаптоп
Old 28 май 2009 г., 15:34
Номер на групата

Плъзнете кутия над двете иконите, които виждате тук, (или щракнете върху някой, натиснете и задръжте за контрол, както и върху други).

Сега те са избрали да Кликнете с десния бутон и изберете Създаване на мрежа мост отново.

Промени:
Също така, аз забележите, че сте ICS (споделяне) поддръжка на безжична връзка.

Кликнете с десния бутон това, отидете на имота, както и да деактивират Споделяне на интернет връзката на Разширени / Споделяне на раздела преди опитва да създаде мост.

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc