![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Im опитва да се свърже ми Xbox wirelessely към интернет, за да използвате Xbox Live. Аз recearched онлайн, за да намери начин около изкупуването на безжичния адаптер за £ 60. начина, по който открих е да се свържете Xbox с лаптоп и имате достъп до него чрез лаптоп wirelessely. В този процес ще трябва да попълни кабелна и безжична връзка заедно. Въпреки това, когато се опитвам да ги моста заедно получавам съобщение за грешка. по-долу е на екрана на инструкциите и examle на някой, на преодоляването на връзки заедно, както и на правото е моят опит със съобщението: ![]() Какво съм аз греша или какво трябва да направя. Знам, че му е възможно да се направи това се опитва да решава трудната ми го LOL Благодарности BTW, ако тя помага на това ръководство е за достъп на потребителите, които си е лаптоп |
|
| |||
| |||
| Плъзнете кутия над двете иконите, които виждате тук, (или щракнете върху някой, натиснете и задръжте за контрол, както и върху други). Сега те са избрали да Кликнете с десния бутон и изберете Създаване на мрежа мост отново. Промени: Също така, аз забележите, че сте ICS (споделяне) поддръжка на безжична връзка. Кликнете с десния бутон това, отидете на имота, както и да деактивират Споделяне на интернет връзката на Разширени / Споделяне на раздела преди опитва да създаде мост.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |