![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
im pokouší připojit můj xbox wirelessely na internet používat Xbox Live. i recearched online najít cestu kolem nákupu bezdrátový adaptér pro 60 liber. Mimochodem jsem se připojit xbox k notebooku a přístup prostřednictvím notebooku wirelessely. V procesu máte k překlenutí drátové a bezdrátové připojení dohromady. ale když se snažím mostu je společně i se chybová zpráva. Níže je snímek z návodu a examle někoho přemostění připojení dohromady, a vpravo je můj pokus s zpráva: ![]() Co dělám špatně, nebo co mám dělat. Vím, že její možné učinit tak snaží moje nejtěžší vyřešit to lol Díky btw pokud to pomůže tento návod je určen pro uživatele Vista, který je můj notebook |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Přetáhněte rámeček po obou Icons vidíte zde (nebo klikněte na jedno, stiskněte a podržte tlačítko ovládání, a klepněte na straně druhé).
Nyní jsou oba vybraných můžete pravým tlačítkem myši a zvolte Vytvořit síť mostu znovu. Edit: Také jsem upozornění, že máte ICS (Sdílení) povolen pro bezdrátové připojení. Klikněte pravým tlačítkem myši je, jděte na vlastnosti a vypnutí funkce Sdílení připojení k Internetu na Advanced / Sdílení kartu před snaží vytvořit most.