μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Xbox 360 δικτύου γεφύρωση Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28ης Μαΐου 2009, 12:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Xbox 360 δικτύου γεφύρωση Πρόβλημα

Hi Guys

im προσπαθείτε να συνδεθείτε wirelessely Xbox μου στο Internet για χρήση Xbox Live. i recearched online να βρει έναν τρόπο γύρω από την αγορά του ασύρματου προσαρμογέα για £ 60. Βρήκα τον τρόπο είναι να συνδέσετε το Xbox σε ένα φορητό υπολογιστή και την πρόσβαση μέσω του φορητού υπολογιστή wirelessely. Κατά τη διαδικασία αυτή θα πρέπει να γεφυρωθεί το ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση μαζί. Ωστόσο, όταν προσπαθήσει να γεφυρώσει τους, εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους. κάτω είναι μια εικόνα με τις οδηγίες και μια examle της γέφυρας κάποιος τις συνδέσεις μαζί, και να έχει το δικαίωμα μου προσπάθεια με το μήνυμα:

Τι κάνω λάθος ή τι πρέπει να κάνω. Γνωρίζω ότι πιθανόν να το κάνει πιο δύσκολο μου προσπαθεί να επιλύσει αυτό lol

Ευχαριστώ

BTW, αν αυτό βοηθάει τον οδηγό έχει για τους χρήστες Vista laptop μου που είναι
Old 28ης Μαΐου 2009, 15:34
Ομάδα Δωρητών

Default Xbox 360 δικτύου γεφύρωση Πρόβλημα

Σύρετε ένα κουτί πάνω από τα δύο εικονίδια που βλέπετε εκεί, (ή κάντε κλικ σε μία, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου, και κάντε κλικ στην άλλη).

Τώρα είναι και οι δύο επιλεγμένους μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ και επιλέξτε Δημιουργία δικτύου Γέφυρα ξανά.

Επεξεργασία:
Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι έχετε ICS (Sharing), επέτρεψαν στην ασύρματη σύνδεση.

Δεξί κλικ σε αυτό, πηγαίνετε στο ιδιότητες, και να απενεργοποιήσετε την Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet για το Advanced / Κοινοχρησία καρτέλα πριν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια γέφυρα.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δίκτυο προβλήματα μετά την αλλαγή από το PC στο Xbox gr8arrow Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 3η Ιουν 2009 02:12
Linksys WUSB54G και DLink DI-524 - Wireless Bridging Προβλήματα Βοήθεια plz computernoob64 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24 Μαρ 2009 04:16
Οπτική Απεικόνιση Πρόβλημα για την κονσόλα Xbox 360 Arcade dfr200764 PC & Console Gaming 3 14 Δεκ. 2008 13:01
Xbox Live Πρόβλημα; its.sid PC & Console Gaming 6 18 Ιαν 2008 10:30
Πρόβλημα Δικτύου nvineyard Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 26 Αυγ 2007 01:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.