manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Xbox 360 mreža Premostiti Problem

Reply

Thread Tools
Old 28 svi 2009, 12:52
Novi član grupe

Default Xbox 360 mreža Premostiti Problem

Hi Momački

im pokusava spojiti moj Xbox wirelessely na internet koristiti Xbox živjeti. Ja recearched online pronalaženje načina da se oko kupovine bežični adapter za 60 £. način na koji sam našla je da se spojite na Xbox laptop i pristup to preko laptopa wirelessely. U procesu morate se most ožičen i bežičnu vezu zajedno. Međutim kad pokušam ih zajedno mosta dobivam poruku o pogrešci. Dolje je screenshot od upute i examle nekoga Premostiti veze zajedno, a desno je moj pokušaj s porukom:

Što sam krivo radiš ili Što moram učiniti. Znam njegove moguće učiniti pokussavaju moje najteže riješiti ga lol

Hvala

btw, ako to pomaže ovom priručniku se za Vista korisnike, koji je moj laptop
Old 28 svi 2009, 15:34
Donatorska Grupa

Default Xbox 360 mreža Premostiti Problem

Povucite okvir preko oba Ikoni te vidjeti tamo (ili kliknite na jednu, pritisnite i držite kontrolu, i kliknite na druge).

Sada su obje odabrane možete kliknite desnom tipkom i odabrati Create Network Bridge opet.

Edit:
Također, sam obavijest da ste ICS (Sharing) omogućen na bežičnu vezu.

Desno kliknite na nju, odite na properties i onemogućiti Internet Connection Sharing na Advanced / Dijeljenje kartica prije nego pokušava stvoriti most.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Mreža problema nakon mijenja od računala do Xbox gr8arrow Networking, Modemi & VoIP 0 3. lipnja 2009 02:12
Linksys WUSB54G i DLink DI-524 - Bežične Premostiti Problemi plz pomoć computernoob64 Networking, Modemi & VoIP 1 24. ožujak 2009 04:16
Visual Display Problem na Xbox 360 Arcade dfr200764 PC & konzole Igre 3 14. prosinac 2008 13:01
Xbox Live problem? its.sid PC & konzole Igre 6 18 siječanj 2008 10:30
Network Problem nvineyard Networking, Modemi & VoIP 4 26. kolovoz 2007 01:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.