![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Momački im pokusava spojiti moj Xbox wirelessely na internet koristiti Xbox živjeti. Ja recearched online pronalaženje načina da se oko kupovine bežični adapter za 60 £. način na koji sam našla je da se spojite na Xbox laptop i pristup to preko laptopa wirelessely. U procesu morate se most ožičen i bežičnu vezu zajedno. Međutim kad pokušam ih zajedno mosta dobivam poruku o pogrešci. Dolje je screenshot od upute i examle nekoga Premostiti veze zajedno, a desno je moj pokušaj s porukom: ![]() Što sam krivo radiš ili Što moram učiniti. Znam njegove moguće učiniti pokussavaju moje najteže riješiti ga lol Hvala btw, ako to pomaže ovom priručniku se za Vista korisnike, koji je moj laptop |
|
| |||
| |||
| Povucite okvir preko oba Ikoni te vidjeti tamo (ili kliknite na jednu, pritisnite i držite kontrolu, i kliknite na druge). Sada su obje odabrane možete kliknite desnom tipkom i odabrati Create Network Bridge opet. Edit: Također, sam obavijest da ste ICS (Sharing) omogućen na bežičnu vezu. Desno kliknite na nju, odite na properties i onemogućiti Internet Connection Sharing na Advanced / Dijeljenje kartica prije nego pokušava stvoriti most.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mreža problema nakon mijenja od računala do Xbox | gr8arrow | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 3. lipnja 2009 02:12 |
| Linksys WUSB54G i DLink DI-524 - Bežične Premostiti Problemi plz pomoć | computernoob64 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. ožujak 2009 04:16 |
| Visual Display Problem na Xbox 360 Arcade | dfr200764 | PC & konzole Igre | 3 | 14. prosinac 2008 13:01 |
| Xbox Live problem? | its.sid | PC & konzole Igre | 6 | 18 siječanj 2008 10:30 |
| Network Problem | nvineyard | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 26. kolovoz 2007 01:28 |
| Thread Tools | |
| |