kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Xbox 360 Hálózat probléma áthidaló

Reply

Téma eszközök
Old Május 28 2009, 12:52
Új tag Csoport

Default Xbox 360 Hálózat probléma áthidaló

Hello Srácok

im próbál csatlakozni én xbox wirelessely hogy az internet használata Xbox Live. i recearched interneten talált fordítva buying a vezeték nélküli adapter for £ 60. Én úgy találtam, hogy csatlakozni az Xbox egy laptop és a hozzá a laptop wirelessely. A folyamat során meg kell hidalni a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolat együtt. Azonban ha megpróbálok híd együtt én kap egy hiba üzenet. Az alábbiakban a képernyőről az utasításokat, és az a valaki Példa az áthidaló kapcsolatok együtt, és a jobb oldalt van a kísérlet azzal az üzenettel:

Mit csinálok rosszul, vagy mit kell tennem. Tudom, hogy lehet ezt a legnehezebb én próbálta megoldani, hogy lol

Köszönöm

btw, ha ez segít az útmutató a Vista felhasználóknak, amely az én laptop
Old Május 28 2009, 15:34
Donor Group

Default Xbox 360 Hálózat probléma áthidaló

Húzza egy doboz egyaránt az ikonok Látod ott, (vagy kattintson egyet, tartsuk lenyomva, a nap és a többi).

Most ezek a kiválasztott akkor jobb klikk és válassza a Create Network Bridge újra.

Edit:
Is, én észre, hogy van ICS (Sharing) lehetővé tette a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Jobb klikk, hogy menjen a tulajdonságokat, és letiltja az Internet Connection Sharing a Speciális / Megosztás fülre előtt megpróbál létrehozni egy hídon.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A hálózati problémát után változik PC Xbox gr8arrow Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 3. június 2009 02:12
Linksys WUSB54G és DLink DI-524 - Wireless Bridging problémák plz Help computernoob64 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. március 2009 04:16
A vizuális megjelenítés az Xbox 360 Arcade dfr200764 PC és konzol játékok 3 14. december 2008 13:01
Xbox Live Probléma? its.sid PC és konzol játékok 6 18. január 2008 10:30
Hálózati probléma nvineyard Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 26. augusztus 2007 01:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.