![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok im próbál csatlakozni én xbox wirelessely hogy az internet használata Xbox Live. i recearched interneten talált fordítva buying a vezeték nélküli adapter for £ 60. Én úgy találtam, hogy csatlakozni az Xbox egy laptop és a hozzá a laptop wirelessely. A folyamat során meg kell hidalni a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolat együtt. Azonban ha megpróbálok híd együtt én kap egy hiba üzenet. Az alábbiakban a képernyőről az utasításokat, és az a valaki Példa az áthidaló kapcsolatok együtt, és a jobb oldalt van a kísérlet azzal az üzenettel: ![]() Mit csinálok rosszul, vagy mit kell tennem. Tudom, hogy lehet ezt a legnehezebb én próbálta megoldani, hogy lol Köszönöm btw, ha ez segít az útmutató a Vista felhasználóknak, amely az én laptop |
|
| |||
| |||
| Húzza egy doboz egyaránt az ikonok Látod ott, (vagy kattintson egyet, tartsuk lenyomva, a nap és a többi). Most ezek a kiválasztott akkor jobb klikk és válassza a Create Network Bridge újra. Edit: Is, én észre, hogy van ICS (Sharing) lehetővé tette a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Jobb klikk, hogy menjen a tulajdonságokat, és letiltja az Internet Connection Sharing a Speciális / Megosztás fülre előtt megpróbál létrehozni egy hídon.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A hálózati problémát után változik PC Xbox | gr8arrow | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 3. június 2009 02:12 |
| Linksys WUSB54G és DLink DI-524 - Wireless Bridging problémák plz Help | computernoob64 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. március 2009 04:16 |
| A vizuális megjelenítés az Xbox 360 Arcade | dfr200764 | PC és konzol játékok | 3 | 14. december 2008 13:01 |
| Xbox Live Probléma? | its.sid | PC és konzol játékok | 6 | 18. január 2008 10:30 |
| Hálózati probléma | nvineyard | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 26. augusztus 2007 01:28 |
| Téma eszközök | |
| |