פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Xbox 360 גישור בעיה ברשת

Reply

שרשרת כלים
Old 28 במאי 2009, 12:52
קבוצת חברות חדשות

Default Xbox 360 גישור בעיה ברשת

היי חבר 'ה

IM מנסים להתחבר שלי Xbox wirelessely לאינטרנט להשתמש Xbox לחיות. אני recearched מקוונות כדי למצוא דרך לעקוף את לקנות מתאם אלחוטי עבור £ 60. מצאתי את הדרך שבה היא לחבר את מחשב נייד ל Xbox ו לגשת אליו דרך המחשב הנישא wirelessely. בתהליך יש לך לגשר על חוטית או אלחוטית החיבור יחד. עם זאת, כאשר אני מנסה לגשר ביניהם אני מקבל הודעת שגיאה. להלן צילום מסך של הוראות ו examle של מישהו גישור את החיבורים יחד, וכן את הזכות שלי ניסיון עם ההודעה:

מה אני עושה לא בסדר או מה אני צריך לעשות. אני יודע שלה אפשר לעשות זאת הניסיון שלי קשה לפתור את זה LOL

תודה

btw, אם זה עוזר מדריך זה מיועד למשתמשים אשר Vista הנייד שלי הוא
Old 28 במאי 2009, 15:34
קבוצת תורמים

Default Xbox 360 גישור בעיה ברשת

גרור את התיבה מעל הן את הסמלים שאתה רואה שם, (או ללחוץ על אחד, לחץ והחזק שליטה, ולחץ על השני).

עכשיו הם שניהם נבחרו שתוכל הזכות לחץ ולבחור ברשת יצירת גשר שוב.

עריכה:
כמו כן, אני שם לב שיש לך את ICS (שיתוף) מופעלת על החיבור האלחוטי.

לחץ זה נכון, עבור נכסים, וסוגרים שיתוף החיבור לאינטרנט על מתקדם / שיתוף הכרטיסייה לפני מנסה ליצור גשר.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות ברשת לאחר שינוי מ-PC Xbox gr8arrow רישות, מודמים & VoIP 0 3rd יוני 2009 02:12
Linksys WUSB54G ו DLink Di-524 - Wireless גישור בעיות Plz עזרה computernoob64 רישות, מודמים & VoIP 1 24 מרץ 2009 04:16
הצגת הבעיה ב-Visual Xbox 360 Arcade dfr200764 PC & קונסולת משחקים 3 14th דצמבר 2008 13:01
Xbox Live הבעיה? its.sid PC & קונסולת משחקים 6 18 ינואר 2008 10:30
בעיה ברשת nvineyard רישות, מודמים & VoIP 4 26 אוגוסט 2007 01:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.