![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה IM מנסים להתחבר שלי Xbox wirelessely לאינטרנט להשתמש Xbox לחיות. אני recearched מקוונות כדי למצוא דרך לעקוף את לקנות מתאם אלחוטי עבור £ 60. מצאתי את הדרך שבה היא לחבר את מחשב נייד ל Xbox ו לגשת אליו דרך המחשב הנישא wirelessely. בתהליך יש לך לגשר על חוטית או אלחוטית החיבור יחד. עם זאת, כאשר אני מנסה לגשר ביניהם אני מקבל הודעת שגיאה. להלן צילום מסך של הוראות ו examle של מישהו גישור את החיבורים יחד, וכן את הזכות שלי ניסיון עם ההודעה: ![]() מה אני עושה לא בסדר או מה אני צריך לעשות. אני יודע שלה אפשר לעשות זאת הניסיון שלי קשה לפתור את זה LOL תודה btw, אם זה עוזר מדריך זה מיועד למשתמשים אשר Vista הנייד שלי הוא |
|
| |||
| |||
| גרור את התיבה מעל הן את הסמלים שאתה רואה שם, (או ללחוץ על אחד, לחץ והחזק שליטה, ולחץ על השני). עכשיו הם שניהם נבחרו שתוכל הזכות לחץ ולבחור ברשת יצירת גשר שוב. עריכה: כמו כן, אני שם לב שיש לך את ICS (שיתוף) מופעלת על החיבור האלחוטי. לחץ זה נכון, עבור נכסים, וסוגרים שיתוף החיבור לאינטרנט על מתקדם / שיתוף הכרטיסייה לפני מנסה ליצור גשר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות ברשת לאחר שינוי מ-PC Xbox | gr8arrow | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 3rd יוני 2009 02:12 |
| Linksys WUSB54G ו DLink Di-524 - Wireless גישור בעיות Plz עזרה | computernoob64 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 24 מרץ 2009 04:16 |
| הצגת הבעיה ב-Visual Xbox 360 Arcade | dfr200764 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 14th דצמבר 2008 13:01 |
| Xbox Live הבעיה? | its.sid | PC & קונסולת משחקים | 6 | 18 ינואר 2008 10:30 |
| בעיה ברשת | nvineyard | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 26 אוגוסט 2007 01:28 |
| שרשרת כלים | |
| |