![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys im bandant prisijungti mano Xbox wirelessely prie interneto naudojant Xbox Live. I recearched internete rasti kelią aplink supirkimas bevielis adapteris už £ 60. taip, aš rasiu yra prijungti xbox prie nešiojamojo kompiuterio ir prie jo per nešiojamas wirelessely. Šio proceso metu jūs turite užpildyti laidinio ir bevielio ryšio kartu. Tačiau kai bandau įveikti juos kartu gaunu klaidos pranešimą. Žemiau pateikiamas instrukcijas ekrano ir kažkas pereinamoji jungtis kartu examle, ir į dešinę mano bandymas su žinutė: ![]() Ką aš neteisingai arba Ką man reikia daryti. Aš žinau jo galima padaryti bando mano sunkiausia išspręsti ji lol Ačiū BTW, jei ji padeda Šis vadovas yra skirtas Vista vartotojai, kurie mano nešiojamas kompiuteris |
|
| |||
| |||
| Drag lauke per tiek Ikona matote ten (arba spustelėkite vieną, paspauskite ir palaikykite valdymo ir spauskite kita). Dabar jie abu pasirinktas galite dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkite Kurti Tinklo tiltas vėl. Redaguoti: Be to, aš pastebiu, kad turite ICS (Sharing) įjungti belaidį ryšį. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite jį, nueikite į savybes ir išjungti interneto ryšio apie Išplėstinė / skirtuką prieš bandant sukurti tiltą.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |