![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys im mēģinot savienot manu xbox wirelessely ar internetu izmantot Xbox Live. i recearched online lai atrastu ceļu apkārt pērkot bezvadu adaptera par £ 60. kā es atradu ir savienot xbox ar portatīvo datoru un piekļūt pa klēpjdators wirelessely. In process Jums tilta vadu un bezvadu savienojumu kopā. Tomēr, mēģinot novērst tos kopā saņemu kļūdas ziņojumu. Zemāk screenshot instrukcijas un examle par kādu, pārejas savienojumiem kopā, un tiesības ir mans mēģinājums ar ziņu: ![]() Ko es daru nepareizi, vai kas man jādara. Es zinu, ka to iespējams izdarīt mēģina mana visgrūtāk atrisināt to lol Pateicība btw, ja tas palīdz šajā rokasgrāmatā ir vista lietotāji, kas savu klēpjdatoru ir |
|
| |||
| |||
| Velciet kaste pāri gan Ikonas redzat tur (vai noklikšķiniet uz vienas, nospiediet un turiet kontroli, un noklikšķiniet uz citu). Tagad viņi abi ir izvēlēts varat ar peles labo klikšķi un izvēlieties Izveidot Network Bridge vēlreiz. Edit: Arī es ievēroju, ka jums ir ICS (Sharing), ir ļāvuši par bezvadu savienojumu. Right click to, ejiet uz īpašībām, un atslēgt Internet Connection Sharing uz Advanced / Sharing tab, pirms mēģināt izveidot tiltu.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |