![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys im próby połączenia mojego xbox wirelessely do internetu do korzystania z usługi Xbox Live. I recearched internetowych do znalezienia sposobu na kupno bezprzewodowego adaptera do £ 60. The Way I znaleźć się podłączyć xbox do laptopa i uzyskać do niej dostęp za pośrednictwem laptopa wirelessely. W procesie musisz pomostu i bezprzewodowych połączeń razem. Jednak kiedy próbuję je razem mostu ja dostać komunikat o błędzie. Poniżej znajduje się zrzut ekranu z instrukcjami i examle kogoś pomostowe połączenia, a po prawej to moja próba z komunikatem: ![]() Co robię źle i co trzeba zrobić. Znam jego możliwości próbuje zrobić mój najtrudniejszy do rozwiązania to lol Dzięki BTW, jeśli to pomoże tej instrukcji jest vista użytkowników mój laptop, który jest |
|
| |||
| |||
| Przeciągnij pole ponad jak ikony widać tam (lub kliknij jeden, naciśnij i przytrzymaj kontroli, a następnie kliknij przycisk inne). Teraz są one zarówno wybranych możesz kliknąć prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie Utwórz Network Bridge ponownie. Edycja: Również Zauważyłem, że masz ICS (Udostępnianie) pozwoliły na połączenie bezprzewodowe. Kliknij prawym przyciskiem myszy, należy przejść do właściwości i wyłączyć Udostępnianie połączenia internetowego na zaawansowane / kartę Udostępnianie przed próbą stworzenia pomostu. |
![]() |
|