mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Xbox 360 Network Bridging Problemã

Reply

Thread Tools
Old 28 mai 2009, 12:52
Noile state Group

Max Baieti

im a încerca să-mi xbox wirelessely conecta la Internet pentru a folosi xbox live. i recearched online pentru a găsi o modalitate de cumpărare în jurul adaptor wireless pentru £ 60. modul în care l-am găsit este de a conecta la xbox la un laptop si acces la acesta prin intermediul laptop wirelessely. În acest proces, va trebui să o punte de legătură de conexiune fără fir cu fir şi împreună. Cu toate acestea, atunci când încerc să le-o punte de legătură, precum i primi un mesaj de eroare. de mai jos este un screenshot de instrucţiuni şi un examle de cineva bridging de conexiuni, precum şi dreptul de a se încerca meu cu mesajul:

Ce fac greşit sau ce trebuie să fac. Ştiu ei de a face acest lucru posibil, încercarea de a rezolva mai greu mi-l lol

Mulţumesc

BTW, dacă aceasta ajută la acest ghid este pentru vista utilizatorii care laptop-ul meu este
Old 28 mai 2009, 15:34
Grupul de donator

Glisaţi-o cutie de icoane pe ambele sa vezi acolo, (sau faceţi clic pe una, apăsaţi şi menţineţi apăsat de control, apoi faceţi clic pe de altă parte).

Acum ei sunt atât selectat puteţi să faceţi clic dreapta şi alegeţi Creaţi Bridge Network din nou.

Editare:
De asemenea, am observat că aveţi ICS (Partajare) activat pe conexiunea fără fir.

Click dreapta pe el, du-te la proprietăţi, precum şi dezactiva Partajare conexiune la Internet de pe Complex / fila Partajare înainte de încercarea de a crea o punte de legătură.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.