![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Baieti im a încerca să-mi xbox wirelessely conecta la Internet pentru a folosi xbox live. i recearched online pentru a găsi o modalitate de cumpărare în jurul adaptor wireless pentru £ 60. modul în care l-am găsit este de a conecta la xbox la un laptop si acces la acesta prin intermediul laptop wirelessely. În acest proces, va trebui să o punte de legătură de conexiune fără fir cu fir şi împreună. Cu toate acestea, atunci când încerc să le-o punte de legătură, precum i primi un mesaj de eroare. de mai jos este un screenshot de instrucţiuni şi un examle de cineva bridging de conexiuni, precum şi dreptul de a se încerca meu cu mesajul: ![]() Ce fac greşit sau ce trebuie să fac. Ştiu ei de a face acest lucru posibil, încercarea de a rezolva mai greu mi-l lol Mulţumesc BTW, dacă aceasta ajută la acest ghid este pentru vista utilizatorii care laptop-ul meu este |
|
| |||
| |||
| Glisaţi-o cutie de icoane pe ambele sa vezi acolo, (sau faceţi clic pe una, apăsaţi şi menţineţi apăsat de control, apoi faceţi clic pe de altă parte). Acum ei sunt atât selectat puteţi să faceţi clic dreapta şi alegeţi Creaţi Bridge Network din nou. Editare: De asemenea, am observat că aveţi ICS (Partajare) activat pe conexiunea fără fir. Click dreapta pe el, du-te la proprietăţi, precum şi dezactiva Partajare conexiune la Internet de pe Complex / fila Partajare înainte de încercarea de a crea o punte de legătură. |