![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
im pokúša pripojiť môj xbox wirelessely na internet používať Xbox Live. i recearched online nájsť cestu okolo nákupu bezdrôtový adaptér pre 60 libier. Mimochodom som sa pripojiť xbox k notebooku a prístup prostredníctvom notebooku wirelessely. V procese máte k preklenutiu drôtové a bezdrôtové pripojenie dohromady. ale keď sa snažím mosta je spoločne aj sa chybové hlásenie. Nižšie je snímka z návodu a examle niekoho přemostění pripojenie dohromady, a vpravo je môj pokus s správa: ![]() Čo robím zle, alebo čo mám robiť. Viem, že jej možné urobiť tak snažia moje najťažšie vyriešiť to lol Vďaka btw ak to pomôže tento návod je určený pre užívateľov Vista, ktorý je môj notebook |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Presuňte rámik po oboch Icons vidíte tu (alebo kliknite na jedno, stlačte a podržte tlačidlo ovládania, a kliknite na strane druhej).
Teraz sú obaja vybraných môžete pravým tlačidlom myši a vyberte Vytvoriť sieť mosta znova. Edit: Tiež som oznámenie, že máte ICS (Zdieľanie) povolený pre bezdrôtové pripojenie. Kliknite pravým tlačidlom myši je, choďte na vlastnosti a vypnutie funkcie Zdieľanie pripojenia na Internet na Advanced / Zdieľanie kartu pred snažia vytvoriť most.