![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Момачки им покусава спојити мој Ксбокс уирелесселы на интернет користити Ксбокс живети. Ја рецеарцхед онлине проналажење начина да се око куповине радио адаптер за 60 £. начин на који сам нашла је да се спојите на Ксбокс лаптоп и приступ за преко лаптоп уирелесселы. У процесу морате се мост ожичен и бежичну везу заједно. Међутим кад покушам их заједно моста добијам поруку о грешци. Доле је сцреенсхот од упутства и ексам некога Премостити везе заједно, а десно је мој покушај са поруком: ![]() Шта сам криво радиш или Шта морам учинити. Знам његове могуће учинити покуссавају моје најтеже решити га лол Хвала бту, ако то помаже овом приручнику се за Виста кориснике, који је мој лаптоп |
|
| |||
| |||
| Превуците оквир преко оба Икона те видети тамо (или кликните на једну, притисните и држите контролу, и кликните на друге). Сада су обе изабране можете кликните десним тастером и изабрати Цреате Нетуорк Бридге опет. Едит: Такође, сам обавештење да сте ИЦС (Схаринг) омогућен на бежичну везу. Десно кликните на њу, идите на пропертиес и онемогућите Интернет Цоннецтион Схаринг на Адванцед / Дељење картица пре него покушава створити мост.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мрежа проблема након мења од рачунара до Ксбокс | гр8арроу | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 3. јуна 2009 02:12 |
| Линксыс УУСБ54Г и ДЛинк ДИ-524 - бежичне Премостити Проблеми плз помоћ | цомпутернооб64 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 24 март 2009 04:16 |
| Висуал Дисплаы Проблем на Ксбокс 360 Арцаде | дфр200764 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 14 децембар 2008 13:01 |
| Ксбокс Ливе проблем? | итс.сид | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 18 јануар 2008 10:30 |
| Нетуорк Проблем | нвинеыард | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 26 аугуст 2007 01:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |