![]() |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler Sohbet wirelessely internete canlı Xbox kullanmak için Xbox bağlamak için çalışıyor. I £ 60 için kablosuz adaptör satın etrafında bir yol bulmak için online recearched. Bu arada ben buldum bir dizüstü bilgisayar için Xbox bağlamak için ve dizüstü bilgisayar ile wirelessely bu erişimdir. Bu süreç içinde bir köprü var ve kablosuz bağlantı birlikte kablolu. Ancak, birlikte onlara köprü çalıştığınızda bir hata iletisi alıyorum. aşağıdaki talimatları bir görüntü ve birini birlikte bağlantılar köprü bir examle ve doğru olan mesaj ile girişimi ise: ![]() Ne yanlış yapıyorum veya ne yapmalıyım. Ben onun bu nedenle çözüm için çok çalışıyorum yapmak mümkün biliyorum lol Teşekkürler BTW eğer bu kılavuz yardımcı olur benim laptop olan Vista kullanıcıları için |
|
| |||
| |||
| Orada, her ikisi simgeleri üzerinden bir kutu sürükleyin (ya da bir basın ve basılı tutun kontrol ve tıklama diğer). Şimdi onlar hem seçilen yapabilirsiniz sağ tıklayın ve yeniden Ağ Köprüsü Oluştur seçin. Düzenle: Ayrıca, ben size ICS fark () kablosuz bağlantı etkin Paylaşım. Sağ tıklayın, özellikleri, ve devre dışı bırakmak Internet Bağlantısı Gelişmiş üzerinde Paylaşımı / bir köprü oluşturmak için çalışmadan önce sekmesi Paylaşım gidin.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |