менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Xbox 360 Мережа Подолання проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 травня 2009, 12:52
Нові члени групи

Default Xbox 360 Мережа Подолання проблеми

Привіт хлопці

їм намагалися поєднати мій Xbox wirelessely до Інтернету, щоб використовувати Xbox Live. Я recearched онлайн пошуку навпаки покупку бездротового адаптера за 60 фунтів стерлінгів. The Way I Found це Xbox підключити до ноутбука і доступ до нього через ноутбук wirelessely. У ході цього процесу необхідно подолати дротового і бездротового зв'язку разом. Проте при спробі подолати їх разом, я отримую повідомлення про помилку. Нижче наведено скріншот з інструкцій і examle когось подолання зв'язків разом, а справа моя спроба з повідомленням:

Що я роблю неправильно або що мені потрібно робити. Я знаю свої можливості, щоб зробити мою Hardest намагається вирішити її LOL

Спасибо

До речі, якщо це допомагає це керівництво для користувачів, яким перспектива мого ноутбука
Old 28 травня 2009, 15:34
Донор групи

Default Xbox 360 Мережа Подолання проблеми

Перетягніть полі над обома іконок ви там бачите, (або натисніть на одну, натисніть і утримуйте контроль, і натисніть на одного).

Тепер обидва вони вибрали ви можете клацнути правою кнопкою миші і виберіть Створити мережевий міст знову.

Зміна:
Крім того, я помічаю, що у вас є ICS (Sharing) включений на бездротове підключення.

Клікнути правою кнопкою миші, виберіть Властивості, а також заборонити підключення Internet Sharing на передовій / вкладці Доступ, перш ніж намагатися створити міст.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми з мережею після зміни з комп'ютера на Xbox gr8arrow Мережа, Модеми & VoIP 0 3 червня 2009 02:12
Linksys WUSB54G і DLink DI-524 - бездротовий Подолання Проблеми Plz Help computernoob64 Мережа, Модеми & VoIP 1 24 березня 2009 04:16
Visual Display завдання на Xbox 360 Arcade dfr200764 PC & консоль Gaming 3 14 грудня 2008 13:01
Xbox Live проблема? its.sid PC & консоль Gaming 6 18 січня 2008 10:30
Проблеми в мережі nvineyard Мережа, Модеми & VoIP 4 26 серпня 2007 01:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.