![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто любопитни за това какво игрални система хората ще избират: Xbox 360 или новата PS3? Аз мисля, че отивам да прескочите PS3 поради това е голяма цена маркер и стик с моя Xbox 360, които аз съм много щастлив с! Какво е мнението на всички останали? |
|
| |||
| |||
| Аз не съм 3-та ген конзола плейър, така че от неутрална гледна точка, ако аз трябваше да взема Бих отида за Xbox 360. Sony са имали нищо лошо, но пресата относно PS3, проблеми, неверни твърдения, закъснения и т.н. Имам изигра Xbox Live на 360 и това наистина е невероятно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм от другата страна на оградата.
| |||
| |||
| Haha! Знам, че администраторът е различно, но имам доста големи ръце, така че PS2 контролери боли след около 20 минути. Аз се ползват някои от игрите на нея все пак (огромно изключение всяка GTA игра, sooooo скучно) Както и да е! Halo 2 и Halo са XBox, и те бяха изключителни игри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Xbox да Blu-Ray | gaza14 | PC & конзолата Gaming | 4 | 2-ро Апр 2008 15:32 |
| Кое е по-добър PSP и Xbox 360? | компютърни lover786 | PC & конзолата Gaming | 29 | 28 Март 2008 11:31 |
| Използване на XBox Live? | Алекс | PC & конзолата Gaming | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Дек 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC & конзолата Gaming | 4 | 5-и парламентарен Дек 2007 15:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |