![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem jen zvědavý, jaký herní systém, lidé budou volit: Xbox 360 nebo PS3 nového? Myslím, že hodlám přeskočit PS3 je to způsobeno velkou cenu a držet se mé Xbox 360, které jsem velmi spokojený s! Jaký je názor každého, kdo ještě? |
|
| |||
| |||
| Já nejsem hráč 3. gen konzole, takže z neutrálního hlediska, kdybych měl vybrat bych jet pro Xbox 360. Sony musela nic špatného tisku o PS3, problémy nepravdivé tvrzení, zpoždění atd. Jsem hrál Xbox Live na 360 a to je opravdu úžasný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem na druhé straně plotu.
| |||
| |||
| Haha! Vím, že správce je jiný, ale já jsem dost velký ruce, takže PS2 regulátory bolet asi po 20 minutách. I to mají některé z her, když na něj (a obrovskou výjimkou bylo GTA hra, sooooo nuda) Nicméně! Halo a Halo 2 se na XBox a byli vynikající hry. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xbox získat blu-ray | gaza14 | PC a herní konzole | 4 | 2. dubna 2008 15:32 |
| Který je lepší psp nebo Xbox 360? | počítače lover786 | PC a herní konzole | 29 | 28. března 2008 11:31 |
| Použití XBox Live? | alex | PC a herní konzole | 1 | 5. ledna 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC a herní konzole | 1 | 21. prosinec 2007 19:53 |
| Xbox (O) modded | madigan91 | PC a herní konzole | 4 | 5. prosince 2007 15:17 |
| Thread Nástroje | |
| |