![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά περίεργος για το τι gaming σύστημα άνθρωποι θα επιλέξουν: Xbox 360 ή το νέο PS3; Νομίζω ότι θα παρακάμψετε το PS3 λόγω του ότι είναι μεγάλη τιμή και με το ραβδί μου Xbox 360 το οποίο είμαι πολύ ευτυχής με! Ποια είναι η γνώμη για όλους τους άλλους; |
|
| |||
| |||
| «Δεν είμαι 3ο gen κονσόλα παίκτη, οπότε από μια ουδέτερη άποψη, αν είχα να διαλέξω Είχα πάει για το Xbox 360. Η Sony δεν είχε τίποτα, αλλά έχει άσχημη τύπου σχετικά με το PS3, τα προβλήματα, ψευδείς ισχυρισμούς, οι καθυστερήσεις, κλπ. Έχω παίξει Xbox Live για το 360 και αυτό πραγματικά είναι απίστευτο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι από την άλλη πλευρά του φράχτη.
| |||
| |||
| Haha! Γνωρίζω ότι ο ελεγκτής είναι διαφορετικά, αλλά έχουν αρκετά μεγάλη, ώστε τα χέρια PS2 ελεγκτές χτύπησε μετά από περίπου 20 λεπτά. I απολαμβάνουν ορισμένα από τα παιχνίδια σε αυτό όμως (μια τεράστια εξαίρεση κάθε παιχνίδι GTA, sooooo βαρετό) Ωστόσο! Halo Halo 2 και ήταν στο Xbox, και ήταν εκκρεμείς παιχνίδια. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xbox να blu-ray | gaza14 | PC & Console Gaming | 4 | 2 Απρ 2008 15:32 |
| Ποια είναι η καλύτερη psp ή Xbox 360; | υπολογιστή lover786 | PC & Console Gaming | 29 | 28 Μαρ 2008 11:31 |
| Χρησιμοποιώντας το Xbox Live; | alex | PC & Console Gaming | 1 | 5 Jan 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & Console Gaming | 1 | 21 Δεκ. 2007 19:53 |
| Xbox (Π) modded | madigan91 | PC & Console Gaming | 4 | 5 Δεκ. 2007 15:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |