![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog įdomu, kokia žaidimo sistemą, žmonės ketina pasirinkti: "Xbox 360" ar naują PS3? Manau, aš einu Pereiti PS3, nes tai didelis kainų žymėjimui ir klijuoti su savo "Xbox 360", kurį aš esu labai laimingas! Kas yra visų kitų žmonių nuomonę? |
|
| |||
| |||
| I'm not 3rd gen konsolės žaidėjas, todėl iš neutralaus požiūriu, jeigu man teko paimti Norėčiau eiti į "Xbox 360". Sony buvo, bet nieko bloga Spauda apie PS3, problemos, neteisingai teigia, vėlavimas ir pan Turiu žaisti Xbox Live ant 360 ir jis tikrai yra nuostabus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš apie anapus aptvaro.
| |||
| |||
| Haha! Žinau, valdytojas yra skirtingas, tačiau turiu gana didelėmis rankomis, kad PS2 valdikliai skauda po maždaug 20 minučių. Aš mėgautis kai ant jo žaidimų nors (didžiulė išimtis bet GTA žaidimas, sooooo nuobodu) Tačiau! Halo ir Halo 2 buvo ant xbox, ir jie buvo neįvykdyti ankstesnių žaidimų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Xbox gauti Blu-ray | gaza14 | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 2 balandis 2008 15:32 |
| Kuris geriau PSP ar Xbox 360? | kompiuteris lover786 | PC & konsolės Žaidimai | 29 | Kovas 28, 2008 11:31 |
| Naudodami Xbox Live? | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 5 sausis 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 21 gruodis 2007 19:53 |
| Xbox "(O) modded | madigan91 | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 5 gruodis 2007 15:17 |
| Temos įrankiai | |
| |