![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Праведан знатижељан какве игре систем људи иду на избор: Ксбокс 360 или нови пс3? Мислим да ћу прескочити пс3 Због велике цене ознаку и стицк са мојим Ксбокс 360 који сам јако задовољна! Шта је то мишљење сви други? |
|
| |||
| |||
| Им 'не 3. ген конзоле играча, тако да из неутралне тачке гледишта, ако сам морао покупити бих ићи за Ксбокс 360. Соны имали ништа лоше, али се односе на прес пс3, проблеми, лажних тврдњи, кашњења итд Ја сам играо Ксбокс Ливе на 360 и то је заиста невероватна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам са друге стране ограде.
| |||
| |||
| Хаха! Знам контролер је различита, али имам доста велику руку па ПС2 контролере озлијеђен након око 20 минута. ЈА чинити неки уживају у играма на њој ипак (велику изузетак било којег бића ГТА игра, сооооо боринг) Међутим! Хало и Хало 2 су биле на Ксбокс, а они су одличне игре. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ксбокс да би Блу-раы | газа14 | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 2 април 2008 15:32 |
| Који је бољи псп или Ксбокс 360? | рачунар ловер786 | ПЦ & конзоле Игре | 29 | 28 март 2008 11:31 |
| Коришћење Ксбокс Ливе? | алекс | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 5 јануар 2008 05:10 |
| Ксбокс Ултимате | Мацмац508 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 децембар 2007 19:53 |
| Ксбокс (О) моддед | мадиган91 | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 5 децембар 2007 15:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |