![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто цікаво, які люди ігрової системи збираєтеся вибрати: Xbox 360 або нових PS3? Я думаю, що я збираюся показувати PS3 через його велику ціну і моя палиця з Xbox 360, який я дуже задоволений! Яке думку всіх інших? |
|
| |||
| |||
| Я не консоль 3 гравця, тому з нейтральної точки зору, якщо б мені довелося забрати я поїхати на Xbox 360. Sony мав нічого, крім поганої преси про PS3, проблеми, помилкові претензії, затримки і т.д. Я грав Xbox Live на 360, і це дійсно дивно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я по той бік паркану.
| |||
| |||
| Ха-ха! Я знаю, що контролер різні, але в мене є досить великі руки, щоб PS2 контролери постраждав після приблизно 20 хвилин. Я дійсно насолоджуюся деякі ігри на ньому, хоча (величезне виключення будь-якої гри GTA, Sooooo нудно) Однак! Halo і Halo 2 були на XBox, і вони були видатні гри. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Xbox отримати Blu-Ray | gaza14 | PC & консоль Gaming | 4 | 2 квітня 2008 15:32 |
| Що краще PSP або Xbox 360? | комп'ютер lover786 | PC & консоль Gaming | 29 | 28 березня 2008 11:31 |
| Використання Xbox Live? | Alex | PC & консоль Gaming | 1 | 5 січня 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & консоль Gaming | 1 | 21 грудня 2007 19:53 |
| Xbox (O) мода | madigan91 | PC & консоль Gaming | 4 | 5 грудня 2007 15:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |