![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdá se, že má poškrábaný mého Gow disk, co mám dělat, jsem hodně na tu hru? nejprve někdy moje hra používá viset trochu dní, ale teď to prostě zhroutí? I cant mít na hraní, jako je tohle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ring učinitel hry, ze zkušenosti, že ji nahradí poskytování máte doklad o koupi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl jsem kdesi nedávno, že to byl společný problém s 360, a pokud vás kontaktovat M $ budou opravovat jej zdarma
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pouze v případě, you'r 360 byl zakoupen v době, kdy cetain vadné šarže bylo provedeno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm v práci při 360 se to stalo hodně .... Obecným pravidlem je, pokud si ji přesunout palce při jeho spuštění disku itll poškrábání disku, takže MS říct, že to bylo jako pevně přilepená na stole bez pohybu, kdy bylo scatched, samozřejmě pokud jste skutečně přesunout. Odkud tě dostat z 360? pokud jste si ji zpět budou také říct, aby prsten MS jako první, jeho základní politiky s MS
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Neznamená, že na všech ... Stačí kontaktovat Micro $ neochotně, nebo se hra výrobce. Pokud tak neučiní třídit to, hledat více lidí se stejným problémem, pak ... CLASS AKCE! |