![]() |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται ότι έχει γδαρμένο Gow δίσκο μου τι πρέπει να κάνω τώρα, θα καταβάλλεται πολλά για να το παιχνίδι; καταρχάς το παιχνίδι μου μερικές φορές χρησιμοποιείται για να "κολλήσει" λίγο, αλλά τώρα μόλις μέρες κολλάει; I επίκλισης κρατήσει στο παιχνίδι σαν αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δακτύλιος το δημιουργό του παιχνιδιού, από την εμπειρία που θα αντικαταστήσει την παροχή έχετε την απόδειξη αγοράς.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διάβασα κάπου πρόσφατα ότι αυτό ήταν ένα κοινό πρόβλημα με το 360 και, εάν επικοινωνήσετε με M $ θα το επισκευάσουμε δωρεάν
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μόνον εάν you'r 360 αγοράστηκε cetain σε μια εποχή όπου μια ελαττωματική παρτίδα έγινε.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm στο έργο 360, όταν βγήκε αυτό συνέβη πολύ .... ο γενικός κανόνας ήταν αν το μετακινήσετε ίντσας, όταν το τρέξετε ένα δίσκο itll μηδέν το δίσκο, έτσι MS πω ότι ήταν όπως και με ασφάλεια για να κολλήσει το γραφείο που δεν κυκλοφορία όταν ήταν scatched, εκτός αν, φυσικά, μπορείτε πράγματι μετακινήσετε. όπου έκανε ήδη πάρετε από το 360; αν πάρετε πίσω, θα σας πω, επίσης, να δεσμευθούν τα κράτη μέλη κατ 'αρχάς, τα βασικά της πολιτικής με σκλήρυνση κατά πλάκας
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν σημαίνει ότι σε όλα τα ... Απλά επικοινωνήστε Micro $ loth, ή το παιχνίδι κατασκευαστή. Αν δεν να διευθετήσουν το θέμα, αναζητήστε τα περισσότερα άτομα με το ίδιο πρόβλημα, τότε ... CLASS ACTION! |