![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čini se da je ona izgreben moj GOW disku što da radim sada, ja platio dosta da biste dobili taj igra? moje prvo ponekad koriste za igru visiti malo dana, a sada ga samo crashes? JA licemjerje nastaviti svirati kao što je to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ring stvori igru, iz iskustva da će ga zamijeniti pružanje imate dokaz o kupnji.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedavno sam negdje pročitao da je čest problem s 360 i ako kontaktirate M $ će popraviti ga besplatno
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| samo ako you'r 360 je kupio u vrijeme kada cetain neispravan batch je napravljen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm u radu 360 kad izađe ovo desilo puno .... opće pravilo je ako je premjestite nadomak trčanje našto svoj disk itll izgrepsti disk, tako reći da je MS kao sigurnom zaglavi na stolu, bez pokreta, kada je scatched, osim ako naravno, ti si stvarno premjestite. Odakle ya dobiti od 360? ako se to vratiti oni će vam reći da zvoni MS prvi, njegova osnovna politika s MS
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne znači da je sve ... Samo obratite Micro $ nesklon, ili u igri proizvođača. Ako oni ne sortirati it out, traže sve više ljudi s istim problemom, onda ... KLASA AKCIJA! |