![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, hogy a karcos lemezt GOW én mit csináljak most sokat fizetett azért a játék? Először is a játékot használt leállna egy kicsit, de most már csak napok összeomlik? I cant tartani játszanak, mint ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ring teszik a játékot, a tapasztalat azt fogja helyettesíteni azt, hogy van bizonyíték a vásárlásra.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olvastam valahol a közelmúltban, hogy ez egy közös probléma a 360 és ha kapcsolatba M $ fognak megjavítani ingyenes
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csak akkor, ha te 360 vásárolt egy cetain, amikor egy hibás tételt történt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm a munka, ha 360 jött ki ez történt sok .... Az általános szabály Ha ez hüvelyk amikor fut a lemez itll karcolja meg a lemezt, tehát mondani, hogy a tagállamok olyan volt, mint biztosan beragadt a pult nincs mozgás, amikor scatched, kivéve persze, amit ténylegesen megmozdítani. Hol ya el a 360 től? Ha vissza azt is mondom, hogy csörög a tagállamok első, az alapvető politikai MS
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem azt jelenti, hogy minden ... Just contact Micro $ kelletlen, vagy a játék gyártójával. Ha nem rendez meg, nézd, hogy többen azzal a problémával, akkor ... CLASS ACTION! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. május 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. március 2009 17:39 |
| Xbox, hogy a Blu-ray | gaza14 | PC és konzol játékok | 4 | 2. április 2008 15:32 |
| Melyik a jobb psp vagy Xbox 360? | számítógép lover786 | PC és konzol játékok | 29 | 28. március 2008 11:31 |
| Merevlemez és a merevlemez serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12. június 2007 10:40 |
| Téma eszközök | |
| |