![]() |
|
| |||
| |||
| נראה כי יש לה שרטה את GOW דיסק מה אני אמור לעשות עכשיו, שילמתי הרבה כדי להשיג את המשחק? ראשית לפעמים המשחקים שלי נהג להיתקע קצת ימים אבל עכשיו זה פשוט קורס? אני שומר על צביעות לשחק ככה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את טבעת Maker של המשחק, מתוך ניסיון הם יחליפו את זה אתה צריך לספק הוכחת רכישה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קראתי איפשהו לאחרונה כי זה היה נפוץ בעיה עם 360, אם אתה יוצר קשר ז $ הם לתקן אותה ללא תשלום
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק אם היה you'r 360 קנו ב cetain פעם כאשר אצווה פגומה התקבלה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm עבודה ב 360, כאשר יצא זה קרה הרבה .... הכלל הוא שאם אתה מעביר אותו על סף כאשר מפעיל את הדיסק itll לשרוט את הדיסק, אז תגיד את MS כי זה היה כמו מאובטחת תקועה על השולחן ללא תנועה בעת scatched, אלא אם כמובן עשית את זה ממש להזיז. מאיפה לך לקבל את מ 360? אם אתה לוקח את זה בחזרה הם גם לספר לך טבעת הראשונה של MS, את מדיניות בסיסי עם MS
| |||
| |||
| כן, אבל אם היא עושה את זה אז הוא חייב להיות באותה אצווה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אין משמעות הדבר כי בכלל ... פשוט צור Micro $ loth, או את המשחק ליצרן. אם הם לא למיין את זה, חפש עוד אנשים עם אותה בעיה, אז ... CLASS פעילות! |