![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad ji subraižyti mano GOW diską ką daryti dabar, aš mokama aikštelė gauti šį žaidimą? Pirma kartais mano žaidimo naudojamas pakabinti mažai, bet dabar ji tiesiog dienų avarijos? I cant keep on playing like this? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žiedas su Game Maker, iš patirties, jie bus pakeisti jį suteikti turite pirkimo įrodymą.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš perskaičiau kažkur, kad neseniai buvo dažna problema su 360 ir jei jūs susisiekti M $ jie bus pataisyti nemokamai
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tik you'r 360 buvo pirktas cetain laiko, kai siunta buvo pateikta neteisingai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm į darbą, kai 360 išėjo tai atsitiko daug .... bendrosios taisyklės, jei jį perkelsite colių, kai jos veikia disko itll subraižyti diską, taigi papasakok MS, kad jis buvo tarsi tvirtai prilipdyti prie stalo su ne judėjimas, kai jis buvo scatched, nebent, žinoma, jūs iš tikrųjų norite jį perkelti. Kur ya gauti nuo 360? Pavartojus atgal jie taip pat pasakys, kad žiedas Ponia, jo pagrindinės politikos MS
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Nereiškia, kad ne visi ... Tiesiog susisiekite su Micro $ neapkęsti, ar žaidimas gamintojas. Jei jie nėra išdėstyti jį, ieškoti daugiau žmonių su ta pačia problema, tada ... KLASĖS AKCIJA! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | Kovas 18, 2009 17:39 |
| Xbox gauti Blu-ray | gaza14 | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 2 balandis 2008 15:32 |
| Kuris geriau PSP ar Xbox 360? | kompiuteris lover786 | PC & konsolės Žaidimai | 29 | Kovas 28, 2008 11:31 |
| Kietasis diskas ir diskas ir serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 12, 2007 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |