![]() |
|
| |||
| |||
| Šķiet, ka tas ir saskrāpēts mana GoW disku, kas man jādara tagad, man maksā daudz, lai saņemtu šo spēli? pirmkārt dažreiz mana spēle izmanto, lai pakārt maz, bet tagad to dienu tikai crashes? I cant atrasties spēļu līdzīgs šim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ring veidotāja spēli, pēc pieredzes viņi aizstās to sniedzot Jums ir pierādījums iegādi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es izlasīju kaut kur nesen, ka ir kopējas problēmas ar 360 un ja sazināsieties ar M $ to salabos bez maksas
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tikai tad, ja you'r 360 tika iepirkti cetain kad kļūdaina partijai bijis.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm darbā, kad 360 iznāca tas notika daudz .... parasti bija, ja jūs pārvietot to inch, kad tā darbojas disks itll saskrāpēt disku, tā pateikt MS, ka tā kā droši piestiprināti pie galda, bez pārvietošanās, kad tā bija scatched, ja vien, protams, jūs, faktiski pārvietot. Kur ya get 360 no? ja Jūs lietojat atpakaļ viņi arī pateiks, lai zvana MS pirmkārt, tās pamata politiku ar MS
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Nenozīmē, ka visos ... Vienkārši sazinieties ar Micro $ negribīgs, vai spēle ražotājs. Ja tie nav sort it out, meklē cilvēkus ar tāda pati problēma, tad ... CLASS AKCIJA! |