![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, že má poškrabaný môjho Gow disk, čo mám robiť, jsem hodně na tú hru? najprv niekedy moje hra používa viset trochu dní, ale teraz to jednoducho zrúti? I cant mať na hranie, ako je toto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ring učinitel hry, zo skúsenosti, že ju nahradí poskytovanie máte doklad o kúpe.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čítal som kdesi nedávno, že to bol spoločný problém s 360, a ak vás kontaktovať M $ budú opravovať ho zadarmo
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iba v prípade, you'r 360 bol zakúpený v čase, keď cetain chybné dávky bolo vykonané.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm v práci pri 360 sa to stalo veľa .... Všeobecným pravidlom je, ak si ju presunúť palce pri jeho spustení disku itll poškriabaniu disku, takže MS povedať, že to bolo ako pevne prilepené na stole bez pohybu, keď bolo scatched, samozrejme ak ste skutočne presunúť. Odkiaľ ťa dostať z 360? ak ste si ju späť budú tiež povedať, aby prsteň MS ako prvý, jeho základné politiky s MS
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Neznamená, že na všetkých ... Stačí kontaktovať Micro $ neochotne, alebo sa hra výrobcu. Ak tak neurobí triediť to, hľadať viac ľudí s rovnakým problémom, potom ... CLASS AKCIA! |