![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Чини се да је она изгребен мој ГОУ диску шта да радим сада, ја платио доста за добити тај игра? моје прво понекад користе за игру висит мало дана, а сада га само црасхес? ЈА лицемјерје наставити свирати као што је то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ринг створи игру, из искуства да ће га заменити пружање имате доказ о куповини.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недавно сам негде прочитао да је чест проблем са 360 и ако контактирате М $ ће поправити га бесплатно
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| само ако ыоу'р 360 је купио у време када цетаин неисправан батцх је направљен.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хххмм у раду 360 кад изађе ово десило пуно .... опште правило је ако је преместите надомак трчање нашто свој диск итлл изгребати диск, тако рећи да је МС као сигурном заглави на столу, без покрета, када је сцатцхед, осим ако наравно, ти си стварно преместите. Одакле ыа добити од 360? ако се то вратити они ће вам рећи да звони МС први, његова основна политика са МС
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не значи да је све ... Само обратите Мицро $ несклон, или у игри произвођача. Ако они не сортирати ит оут, траже све више људи са истим проблемом, онда ... КЛАС АКЦИЈА! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Унмоунтабле Боот Волуме, Но Хард Диск Пронађено сам Уиндоус Репаир Диск | ве0804 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 14 мај 2009 14:42 |
| Диск Боот Фаилуре, Инсерт Сыстем Диск и притисните Ентер | јоебеавен | Дривес & Измјењиви медији | 10 | 18 март 2009 17:39 |
| Ксбокс да би Блу-раы | газа14 | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 2 април 2008 15:32 |
| Који је бољи псп или Ксбокс 360? | рачунар ловер786 | ПЦ & конзоле Игре | 29 | 28 март 2008 11:31 |
| Хард диск и диск у серисе? | Цурлы_том | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 12. јуна 2007 10:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |