![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bu ne şimdi yapmalıyım benim GOW diski çizik gibi görünüyor, bu oyun için bir sürü para?
öncelikle bazen benim oyun sadece çöker ama şimdi küçük bir gün asardık? Böyle oynamaya devam cant? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
, Deneyimlerinden bunu sağlamaktadır yerini alacak Oyunun yapımcısı Halkası satın alma kanıtı var.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben bir son okumak eden 360 ile ortak bir sorun ve eğer M $ bunu onaracak iletişim olduğunu ücretsiz
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
yalnızca 360 you'r bir cetain zaman hatalı bir yığın yapıldı olarak alınmış.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
çalışmalarında hhhmm zaman 360 bu .... çok oldu çıktı Eğer zaman da bir disk itll çalışan inçlik bir disk sıfırdan, ancak tabii ki gerçekten taşımak mi bu kadar, bu güvenli bir büro zamanlar scatched olduğuna yönelik hiç bir hareket ile sıkışmış gibi oldu MS söylemek hareketin genel bir kural oldu. burada seni 360 kimden aldın? Eğer geri da MS ilk halkası için size götürün, MS ile temel ilkesi
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Benim Sistemi: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Demek değildir ki hiç ... Sadece Micro $ isteksiz veya oyun üreticisine başvurun. Eğer, aynı sorunu ile daha fazla kişi için, sonra bak bunu sıralama yoktur ... SINIF EYLEM! |