![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здається, що він подряпав мою GOW диск, що мені тепер робити, я заплатила багатьом отримати цю гру? По-перше Іноді моя гра вішав мало днів, але тепер він просто зазнає краху? Я нахиляє продовжувати гру, як це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кільця творця гри, з досвіду вони будуть замінити його надання вас є докази покупки.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я десь читав недавно, що це є спільною проблемою і 360, якщо Ви звернетеся M $ вони будуть ремонтувати його безкоштовним
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тільки якщо You'r 360 був куплений в cetain час, коли було зроблено несправної партії.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm в роботі, коли 360 вийшли це відбулося багато чого .... За загальним правилом, якщо перемістити його на дюйм, коли його роботи диска Itll подряпати диск, так сказати, що MS це було як безпечний застрягли на стіл, НЕ рух, коли була scatched його, якщо, звичайно, ви дійсно зробили його перемістити. Звідки я отримати від 360? Якщо взяти її назад вони також будуть вам дзвонити MS-перше, його основний політики з MS
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Чи не означає, що на всіх ... Просто зв'яжіться з Micro $ Десяту, або гра виробника. Якщо вони не розібратися, шукайте більше людей з такою ж проблемою, то ... Class Action! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Xbox отримати Blu-Ray | gaza14 | PC & консоль Gaming | 4 | 2 квітня 2008 15:32 |
| Що краще PSP або Xbox 360? | комп'ютер lover786 | PC & консоль Gaming | 29 | 28 березня 2008 11:31 |
| Твердих дисків і дисків у serise? | Curly_tom | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 12 червня 2007 10:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |