![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Току-що излезе и купих си безжична Xbox 360 контролер за прозорци, аз имам всички инсталирани драйвери и ключовете в регистъра на gamepad част от контролния панел, аз просто невъзможен изглежда да е в състояние да играе на всички в игри, когато се опитвате За да присвоите клавиши в играта нищо не се случва, когато натиснете контролер. от помощ би било много оценявам Благодарности, Ще |
|
| |||
| |||
| Той може да работи само за игри сертифицирани "Игри за Windows" С бар в началото на делото, както и Windows Live и емблеми. Или се опитваш да играя такива игри?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Благодаря за отговора, Айв опитвали COD 2 4 и 5, но уви никой не работят и са успели да се тя да работи в Zsnes макар и Джеймс Бонд quantom на утеха (Windows Live игра) престане да работи, и се опитаха връхна точка profiler ( карти контролери), и че работи, но DONT аз наистина искам да плащам друга £ 20, за да го да работи: / Благодарности |
|
| |||
| |||
| Hmmm този странен, имам предвид Айв никога не опитах с безжична, но аз успях да играя мрежа с помощта на жични Xbox контролер, и аз не мисля, този на Windows игра. Soooo в игра, когато отиваш в контролния настройки, пък да ви даде контролер раздела или нещо подобно? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят | kojowilliams | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 13 Юни 2009 17:12 |
| Първи Xbox 360, игри и памет / твърд диск | Ми z28 | PC & конзолата Gaming | 1 | 1-во Dec 2008 08:31 |
| Безжични Xbox контролер - PC Gaming? | Rapolyne | Общи Хардуер Чат | 1 | 8 ноември 2008 22:40 |
| WANTED (необходими !!!): Xbox 360 безжичния контролер | 4D (Fordy (Форд) Оли | CJ Used Пазар | 5 | 21 Окт 2008 13:02 |
| Ще ми PC игри работят с Vista? | xAlanxEnglandx | PC & конзолата Gaming | 3 | 24 Дек 2007 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |