по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Xbox 360 безжичен контролер Как да стигнем до работа в игри?

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Април 2009, 11:43
Член Група

Default Xbox 360 безжичен контролер Как да стигнем до работа в игри?

Здрасти,
Току-що излезе и купих си безжична Xbox 360 контролер за прозорци, аз имам всички инсталирани драйвери и ключовете в регистъра на gamepad част от контролния панел, аз просто невъзможен изглежда да е в състояние да играе на всички в игри, когато се опитвате За да присвоите клавиши в играта нищо не се случва, когато натиснете контролер. от помощ би било много оценявам

Благодарности,
Ще
Old 30 Април 2009, 13:06
Номер на групата

Той може да работи само за игри сертифицирани "Игри за Windows" С бар в началото на делото, както и Windows Live и емблеми.

Или се опитваш да играя такива игри?
Old 2 май 2009 г., 03:55
Член Група

Здравейте, Благодаря за отговора, Айв опитвали COD 2 4 и 5, но уви никой не работят и са успели да се тя да работи в Zsnes макар и Джеймс Бонд quantom на утеха (Windows Live игра) престане да работи, и се опитаха връхна точка profiler ( карти контролери), и че работи, но DONT аз наистина искам да плащам друга £ 20, за да го да работи: /

Благодарности
Old 8 май 2009 г., 01:18
Член Група

Hmmm този странен, имам предвид Айв никога не опитах с безжична, но аз успях да играя мрежа с помощта на жични Xbox контролер, и аз не мисля, този на Windows игра.

Soooo в игра, когато отиваш в контролния настройки, пък да ви даде контролер раздела или нещо подобно?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят kojowilliams Процесори, дънни платки & RAM 0 13 Юни 2009 17:12
Първи Xbox 360, игри и памет / твърд диск Ми z28 PC & конзолата Gaming 1 1-во Dec 2008 08:31
Безжични Xbox контролер - PC Gaming? Rapolyne Общи Хардуер Чат 1 8 ноември 2008 22:40
WANTED (необходими !!!): Xbox 360 безжичния контролер 4D (Fordy (Форд) Оли CJ Used Пазар 5 21 Окт 2008 13:02
Ще ми PC игри работят с Vista? xAlanxEnglandx PC & конзолата Gaming 3 24 Дек 2007 15:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc