![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jen jsem šla ven a koupil jsem bezdrátový XBOX 360 Controller for Windows, i nainstalovány všechny ovladače a klíče registru, v gamepad části ovládacího panelu, i jen převýšení se zdají být schopen hrát na všechny hry, při pokusu přiřadit klávesy ve hře se nic nestane, když i tiskové ovladače. pomoci by bylo velmi oceňovány Díky, Bude |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Může fungovat pouze pro hry certifikované "Games for Windows" V baru na začátku případu a Windows Live a loga. Nebo se snažíš hrát takové hry?
|
| |||
| |||
| Ahoj, díky za odpověď, pokusil IVE COD 2 4 a 5, ale bohužel nemá pracovat i se podařilo dostat se do práce v Zsnes když James Bond a quantom na útěchu (Windows Live hra) přestane fungovat, jsem se pokusil vrcholek profiler ( Mapy regulátory) a že funguje, ale i dont opravdu chcete vybrat jinou 20 liber na to, aby práce: / Díky |
|
| |||
| |||
| Hmmm to je divný, myslím IVE nikdy nezkoušel s bezdrátovým, ale i dokázal hrát Grid pomocí kabelové xbox controller, a nemyslím si, že to je na Windows hry. Soooo ve hře, když se do nastavení řízení, to vám správce kartu nebo něco podobného? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Obrazovky problém - zelené čtverce a hry nefungují | kojowilliams | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 13 června 2009 17:12 |
| Prípravné Xbox 360, hry a paměť / pevný disk | moje z28 | PC a herní konzole | 1 | 1. prosince 2008 08:31 |
| Xbox Wireless Controller - PC Gaming? | Rapolyne | Obecné Hardware Chat | 1 | 8. listopadu 2008 22:40 |
| POPTÁVKA (POTŘEBNÁ !!!): Xbox 360 Wireless Controller | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Used Marketplace | 5 | 21. říjen 2008 13:02 |
| Bude moje práce s PC Games Vista? | xAlanxEnglandx | PC a herní konzole | 3 | 24. Prosinec 2007 15:53 |
| Thread Nástroje | |
| |