![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, JA pravedan je otišao van i ja sam kupio bežični kontroler za Xbox 360 prozora, imam sve drivere instalirao i tipke registrirati u gamepad dio kontrolnog panela, ja pravedan licemjerje činiti se da biste mogli igrati u svim igrama, kada se pokušavaju za dodjeljivanje tipkama u igri, ništa se ne događa kad sam pritisnite kontroler. bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati Hvala, Će |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On svibanj raditi samo za igre certificirani "Games for Windows" Sa bar na vrhu slučaj, i Windows Živ i logotipova. Ili hoćete da igraju takve igre?
|
| |||
| |||
| Hi, Hvala za odgovor, ive pokušao COD 2 4 i 5, ali jao nitko raditi sam uspio dobiti Internet to funkcionirati u Zsnes iako i James Bond quantom of utjeha (Windows Live igra) prestaje raditi, Pokušao sam šiljak profiler ( kontrolori karata) i da radi, ali ja dont ištanje to stvarno ljusci iz drugog £ 20 da biste dobili Internet to funkcionirati: / Hvala |
|
| |||
| |||
| Hmmm taj usud, mislim imam nikada pokušao Internet sa bežičnog, ali sam je uspio odigrati Grid koristeći ožičen Xbox kontroler, i JA dont 'misliti taj windows igre. Soooo u igru kad ide na kontrolu postavki, to vam dati kontroler karticu ili nešto slično? |