kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Xbox 360 Wireless Controller Megközelíthetőség ezt a játékok?

Reply

Téma eszközök
Old Április 30 2009, 11:43
Csoport tagja

Default Xbox 360 Wireless Controller Megközelíthetőség ezt a játékok?

Szia,
Csak mentem, és vettem magamnak egy vezeték nélküli Xbox 360 Controller for Windows, van telepítve az összes illesztőprogram és a gombok Regisztrálj a gamepad része a vezérlőpulton, csak vidám tűnik ahhoz, hogy játszani egyáltalán játékokat, amikor megpróbálja hozzárendelése gombokat a játékban semmi nem történik, mikor nyomja meg az ellenőrnek. segítség lenne, sokkal appreciated

Köszönöm,
Akarat
Old Április 30 2009, 13:06
Donor Group

Ez csak akkor működik, a játékok hitelesített "Games for Windows" Az a sáv tetején az a helyzet, és a Windows Live és logók.

Vagy akarsz játszani ilyen játékokkal?
Old Május 2 2009, 03:55
Csoport tagja

Hello, Köszönöm a válaszát, ive próbált COD 2 4 és 5, de sajnos egyik sem, amit eddig sikerült ezt a Zsnes bár és James Bond quantom a vigasz (Windows Live játék) beszünteti a munkát, megpróbáltam Pinnacle profiler ( térképek vezérlők), és hogy működik, de én dont szeretné kiguberál egy 20 £-hoz kap ez a munka: /

Köszönöm
Old Május 8. 2009, 01:18
Csoport tagja

Hmmm thats fura, úgy értem ive sosem próbáltam ki egy vezeték nélküli, de sikerült játszani a vezetékes hálózat segítségével Xbox ellenőr, és nem hiszem, amit a Windows játék.

Soooo játék mikor megy az ellenőrzési beállításait, és nem adja meg a lap adatkezelő vagy bármi hasonló?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Képernyőkijelzés problémát - zöld négyzet és játékok nem működnek kojowilliams Processzorok, alaplapok és RAM 0 13. június 2009 17:12
Ismerkedés az Xbox 360, a játékok és memória / merevlemezként Saját z28 PC és konzol játékok 1 1. december 2008 08:31
Xbox Wireless Controller - PC Gaming? Rapolyne Általános fémáru Chat 1 8. november 2008 22:40
WANTED (szükséges !!!): Xbox 360 vezeték nélküli vezérlő 4D (Fordy (Ford) Ollie CJ Használt Piactér 5 21. október 2008 13:02
Will my PC Games munka Vista? xAlanxEnglandx PC és konzol játékok 3 24. december 2007 15:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.