![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Csak mentem, és vettem magamnak egy vezeték nélküli Xbox 360 Controller for Windows, van telepítve az összes illesztőprogram és a gombok Regisztrálj a gamepad része a vezérlőpulton, csak vidám tűnik ahhoz, hogy játszani egyáltalán játékokat, amikor megpróbálja hozzárendelése gombokat a játékban semmi nem történik, mikor nyomja meg az ellenőrnek. segítség lenne, sokkal appreciated Köszönöm, Akarat |
|
| |||
| |||
| Ez csak akkor működik, a játékok hitelesített "Games for Windows" Az a sáv tetején az a helyzet, és a Windows Live és logók. Vagy akarsz játszani ilyen játékokkal?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hello, Köszönöm a válaszát, ive próbált COD 2 4 és 5, de sajnos egyik sem, amit eddig sikerült ezt a Zsnes bár és James Bond quantom a vigasz (Windows Live játék) beszünteti a munkát, megpróbáltam Pinnacle profiler ( térképek vezérlők), és hogy működik, de én dont szeretné kiguberál egy 20 £-hoz kap ez a munka: / Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats fura, úgy értem ive sosem próbáltam ki egy vezeték nélküli, de sikerült játszani a vezetékes hálózat segítségével Xbox ellenőr, és nem hiszem, amit a Windows játék. Soooo játék mikor megy az ellenőrzési beállításait, és nem adja meg a lap adatkezelő vagy bármi hasonló? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Képernyőkijelzés problémát - zöld négyzet és játékok nem működnek | kojowilliams | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 13. június 2009 17:12 |
| Ismerkedés az Xbox 360, a játékok és memória / merevlemezként | Saját z28 | PC és konzol játékok | 1 | 1. december 2008 08:31 |
| Xbox Wireless Controller - PC Gaming? | Rapolyne | Általános fémáru Chat | 1 | 8. november 2008 22:40 |
| WANTED (szükséges !!!): Xbox 360 vezeték nélküli vezérlő | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Használt Piactér | 5 | 21. október 2008 13:02 |
| Will my PC Games munka Vista? | xAlanxEnglandx | PC és konzol játékok | 3 | 24. december 2007 15:53 |
| Téma eszközök | |
| |